Vizitator ralphmandl Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 salut am primit un sistem 5.1 Royale, ceva chinezarie. Am intampinat o problema imi apareau baraieli in ritmul basului in difuzoare, si un bazait subtire continuu tot in difuzoare. prima problema am rezolvat-o schimband un condensator care era umflat, dar a doua pb nu stiu din ce cauza este. ma puteti ajuta? multumesc anticipat Link spre comentariu
zal Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Posibil de la trafo şi cabluri de semnal neecranate. Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 am rezolvat condensatorul acela umflat l-am schimbat cu unul de o capacitate mai mare shi cu tensiune de functionare mai mare, acum functioneaza cum trebuie, pana nu crapa in el altceva desigur Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 alta problema daca dau volumul prea tare uneori se aud niste bubuieli in sateliti, am observat ca se aud atunci cand linea melodica are un bas mai puternic. Link spre comentariu
rares01 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 am rezolvat condensatorul acela umflat l-am schimbat cu unul de o capacitate mai mare shi cu tensiune de functionare mai mare, acum functioneaza cum trebuie, pana nu crapa in el altceva desigur tensiunea poate fi mai mare dar capacitatea condensatorului nu de asta se aude asa cand dai tare pune unu identic cu cel original la capacitate Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 multumesc pentru sfat asa voi face azi ma duc sa cumpar alt condensator Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 am schimbat condensatorul, am pus unul de 2200 uF cum era celalalt la la nu mai stiu cati V. si tot la fel este dar am observat ca se intampla doar in primele 5-10 secunde dupa ce am dat volumul mai tare dupa care nu se mai aude chestia aia ca o besina, scuzati cuvantul dar nu am gasit altul mai potrivit, fix asa se aude. Link spre comentariu
rares01 Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 condensatorul acesta este pe placa de amplificare sau filtru ca nu mai inteleg ? Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 este o singura placa dar tind sa cred ca are legatura cu filtru nu cu amplificarea, am desfacut azi sa vad ce-i baiu shi am vazut niste bucati de cositor cazute pe placa, ma gandesc ca au ajuns acolo din neatentie cand am pus condensatorul, le-am indepartat si momentan se aude bine si la volum mai puternic. Data viitoare cand mai lucrez la asa ceva mai bine astept pana imi revin din oboseala. Link spre comentariu
rares01 Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 cam asa este nu prea e de joaca cu astea Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 bine ca nu s-a intamplat nimic rau, daca se praja nu cred ca aveam alte boxe prea curand :cry: Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 iar a aparut sunetul ala ciudat la volum mare, nu stiu ce sa mai fac. vaisamar de chinezarie mai dati-mi idei poate gasim pana la urma problema Link spre comentariu
rares01 Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 o poza ar fi de mare ajutor Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 am facut niste poze, poate sunt de folos Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us (condensatorul ala mare l-am schimbat eu) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu
Vizitator nobody Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Am si eu o problema asemanatoare, am pe masina o pereche de Hertz dcx 690, iar la una din ele cand este un pic de bass, bazaie(vibreaza) si daca ii pun degetul pe membrana mai ales in partea dreapta bazaitul se diminueaza la minim. Care are fi problema si cum ar putea fi rezolvata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum