Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A3986 Dual Full-Bridge MOSFET Driver

Margean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Margean

11

• shebu_18

9

• dandumit

7

• EmyRulz

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Deci ,lamureste-ma un pic, tu le cumperi pe toate ,iar daca luam 10 buc ni le dai cu 4,5$ =45$ , + taxele postale romanesti !?Daca este asa ,eu ma bag !

Link spre comentariu

Am atasat aranjarea. Cablajul va mai trebuii modificat dupa ce am toate componentele pe masa si am marimile exacte ale lor.Eu comand a4989 la pretu de la digikey, adica 4.26$, cate bucati or fi. La fiecare cumparator se adauga o parte din transport plus transportul prin posta cu ramburs din Timisoara catre destinatia finala plus indragitele taxe vamale. In functie de numarul de oameni se imparte transportul. Nu conteaza ca unul comanda 3 si altu 10 chip-uri. Tot acelas transport se plateste. Pretul transportului este atasat. Nu stiu cat de greu este un chip.

post-30012-139829285435_thumb.png

post-30012-139829285441_thumb.png

Link spre comentariu

Referitor la cablaj pare ingrijit lucrat. Felicitari !Ce este interesant de vazut si planul de masa si rutarea alimentarii. PE cnczone mai sunt cateva exemple de rutare care ar putea folosi. Eu nu am avut puterea sa fac un cablaj pentru aceasta.REferitor la pret nu vreau sa intru intro cursa a pretului minim caci chiar nu merita pentru acest profit.Referitor la taxe : daca aduci produsele legal si nu ai nici o cunostiinta la vama (a se citi sa scapi din aceste etape) vei avea de platit :- Cost transport ~40$- TVA la valoarea de factura 24%- Comisionar vamal (asta depinde de biroul vamal) 22 Eur+Tva per facturaSugestia mea ar fi sa incercam sa ne ajutam nu sa ne batem in preturi.pentru @Margean Oferta mea este : 10 buc =45$ + taxele postale romanesti

Link spre comentariu

Este ok pentru mine .Cand estimezi ca ar ajunge piesele ?Si sa imi zici cum facem cu plata ,se face ramburs ,cand le ridic de la posta, sau cum ?

Link spre comentariu

Referitor la cablaj pare ingrijit lucrat. Felicitari !Ce este interesant de vazut si planul de masa si rutarea alimentarii. PE cnczone mai sunt cateva exemple de rutare care ar putea folosi. Eu nu am avut puterea sa fac un cablaj pentru aceasta.REferitor la pret nu vreau sa intru intro cursa a pretului minim caci chiar nu merita pentru acest profit.Referitor la taxe : daca aduci produsele legal si nu ai nici o cunostiinta la vama (a se citi sa scapi din aceste etape) vei avea de platit :- Cost transport ~40$- TVA la valoarea de factura 24%- Comisionar vamal (asta depinde de biroul vamal) 22 Eur+Tva per facturaSugestia mea ar fi sa incercam sa ne ajutam nu sa ne batem in preturi.pentru @Margean Oferta mea este : 10 buc =45$ + taxele postale romanesti

Daca va ocupati dumneavoastra de toata treaba atunci m-ar interesa si pe mine 4 bucati.
Link spre comentariu

Shebu_18, tu pana la urma ai incercat si cu A3986, sau ai renuntat sa il mai montezi ca sa il faci direct cu A4989, cu alte cuvinte esti sigur ca este buna schema folosita de tine?

Link spre comentariu

Nu am folosit A3986, nici nu l-ama chzitionat. Am citit aici pe forum ca trebuie sa apara A4989 si am renuntat la achizitie. In teorie schema trebuie sa fie buna, acum voi vedea la proba practica ce va iesii. Este schema din Datasheet plus cateva modificari.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Shebu_18, tu ai luat pana la urma IC-urile(A4989),sau si tu ai asteptat la dandumit, ca am impresia ca face misto de noi.

Nu cred ca avem sanse sa vedem prea curand IC-urile de la el, macar putea sa ne spuna ca nu se poate. Eu am mai incercat sa il contactez si pe privat si nu a dat nici un semn , deci am renuntat sa mai sper ca o sa vedem A4989 cu 4,5$.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări