nicolae57 Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Pentru cei care detin catometre L1-3 sau L3-3.Am construit un adaptor pentru tuburi europene dupa modelul prezentat pe site-ul lui Jogis http://www.jogis-roehrenbude.de/ la capitolul Prüfgeräte. Impreuna cu elementele constructive sant oferite si o multitudine de cartele pentru tuburi euopene.Functioneza perfect. Link spre comentariu
yo3gje Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Am si eu un catometru rusesc tip IL-13 ( mic, compact, aprox 7 kg ); intentionez sa-i fac un adaptor asemanator. Din pacate insa nu am NICI O cartela la el. Am rasturnat netu' cu susu in jos sa dau de ele da nici o sansa.Daca are cineva cartele in format electronic, ar fi minunat ( contracost evident )Gelu yo3gje o746299293 Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Gelu o simpla cautare la prietenii rusi a scos la iveala o mica arhiva cu acele cartele. Iata si linkul tot de la ei:descarcare. Le mai editezi tu in ceva Photoshop sau altele similare, par a fi scanate pe un A4 asa ca se pot printa direct si le vei decupa ulterior. Ca sa tina mai mult le poti printa pe hartie normala si mai apoi sa le laminezi. Din ce am vazut e dragut IL-13, mic si practic. Nu are asa multe "functii" precum IL14 sau L1-3. Link spre comentariu
yo3gje Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Multumesc pt informatie! Treaba-i deja rezolvata de ceva vreme In 2008 am reusit sa gasesc la un radioamator din rusia cartelele pt IL-13 ocazie cu care omul le-a si postat pe un site al lor. Eu le-am printat/plastifiat/perforat si acum am tot setul plus cartele facute de mine pt tuburi EU/USA Cu respect Gelu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum