Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplficator Pionner A-550R

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

Vizitator viobio

mai da eu nu ma refeream la sonorizari asa mari am gresit la ceva gen un banchet de pana in 100 de oameni cu un mixer si vrei 3 microfoane ce mai am pe acasa si 4 boxe care leam achizitionat de cura doua de 300w si doua de 200w eu zic ca ar merge voi ce ziceti?

incearca !
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

3

• Dj_Dog

2

• t-daniel

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Nici măcar puterea din prospect nu o are, sursa scade de la +/-47V în gol la +/-38V la maxim, deci în nici un caz nu e ptr boxe de 2 sau 4 Ohmi, numai de 8 Ohmi, să zicem cu indulgenţă 75W pe canal. Amplifurile astea mai au o bubă şi cu releele, sînt înseriate cu 5 rez mici care se coc. La fel stabilizatoarele de +/-16V. Ciudăţenia supremă e că intrările inversoare sînt cuplate cu cond de zeci de pF, probabil că de acolo apare limitarea în bandă la putere mare.Lasă-l aşa cum e, e un amplif de casă, nu de paranghelii.

Link spre comentariu

eu iti recomand 200-pana in 600w rms ptr un banchet de 100 de persoane..........si fi foarte atent ca nu puterea inseamna totul uneori e mai prost ca sonorizare ca unul mai mic ........depinde sio in ce spatiu vrei sa desfasiori acel banchet

Link spre comentariu

Buna am un amplificator Pionner A-550R si are o problema cand trece de volumul 6 al potentiometrului se reduce basul medile se aud mai tere si potentiometrele de pe panoul frontal de bass si inalte nu mai functioneaza dar daca reduc volumul revine la normal imi puteti spune ce ar putea sa aiba ...

Nu are nimic, asa este conceput corectorul de ton, pentru a reduce la minim numarul de componente active, fiind legat pe o priza a potentiometrului de volum. Mai sunt destule amplificatoare cu acest gen de corector, imi vin acum in minte Sony si Nad.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări