Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplficator Pionner A-550R

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

Vizitator dragomir1995

Buna am un amplificator Pionner A-550R si are o problema cand trece de volumul 6 al potentiometrului se reduce basul medile se aud mai tere si potentiometrele de pe panoul frontal de bass si inalte nu mai functioneaza dar daca reduc volumul revine la normal imi puteti spune ce ar putea sa aiba tin sa mentionez ca folosesc boxe mai mici decat ampul ampul are 2x100w si eu am boxe 2x50 cineva mia zis ca are niste protecti care intra in functiune de la volumul acela pentru a nu arde boxele credeti ca asta este daca nu ce ar putea sa aiba.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

3

• Dj_Dog

2

• t-daniel

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Stereo Integrated Amplifier - Pioneer A-550 RPower (RMS): 150 Wx2 /2 Ohm, 110Wx2 /4 Ohm, 90Wx2/8 Ohm Power Consumption: 550WS-ar parea ca impedanta incintelor e vinovata...probabil pe boxe de 8 ohmi nu ar mai face asta.Sa auzim si alte pareri...

Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

A si a uitat sa spun ceva acest amplificator are pe butonul frontal un buton numit SUBSONIC iar cand apas pe el nu se intampla nici o schimbare ce poate sa aiba

Link spre comentariu

SUBSONIC, daca nu ma insel, e pt. woofer, atunci cand se pune asa ceva in bridge.(2.1)Daca se pun boxe in mod stereo(2.0), nu are ce sa se simta.

Link spre comentariu

Subsonic este un filtru trece-sus care impiedica amplificarea semnalelor sub 20Hz.Aceste semnale pot duce la deplasari ale membranei woofer-ului cu mult peste Xmax si chiar la distrugerea difuzorului de bas.

Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Vreau sa va mai intreb ceva crede ca pot folosi acest amplificator la sonorizari genu nuti botezuri etc pana in 200 oameni ?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Vreau sa va mai intreb ceva crede ca pot folosi acest amplificator la sonorizari genu nuti botezuri etc pana in 200 oameni ?

pentru sonorizari profesionale ai nevoie de :un dublu cd playermixerun PA de minim 2X1000W2-4 incinte castimicrofonsi talent in a mixa (nu ca cel la electronica)astea costa destul de multacesta este un echipament minimal
Link spre comentariu

Ce modificari ar trebui sa i fac ca sa pot sa il folosesc

prietene tu nu stii sa faci mai nimic in domeniu si vrei sa modifici amplificatorul ala?sau vrei sa il vezi cum isi da duhu in fum?stai linisit sau daca vreis a te apuci de "dijeiala" cumpara scule adecvate, cel putin sh
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Ce modificari ar trebui sa i fac ca sa pot sa il folosesc

opresti cutia scoti tot din ea montezi in spatiul obtinut un transformator si un etaj final de 2X1000w ,daca are loc acolo
Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

mai da eu nu ma refeream la sonorizari asa mari am gresit la ceva gen un banchet de pana in 100 de oameni cu un mixer si vrei 3 microfoane ce mai am pe acasa si 4 boxe care leam achizitionat de cura doua de 300w si doua de 200w eu zic ca ar merge voi ce ziceti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări