Dr.L Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Eu asa am facut la niste blitzuri din aparatele foto cu 2 baterii.In loc de 2-300uF am folosit 10-30uF si se incarcau rapid! Dar dupa ceva timp,becurile au inceput sa dea rateuri Link spre comentariu
mely17 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 La asa ceva mam gandit! Poate fi functionala? Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 uite aici o schema ... Link spre comentariu
mely17 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Schema propusa de tine e pentru 125V si eu o voi folosi la 2-3V! Am schimbat condensatoru de la 200uF la 4.7uF si acuma este ok! Mai ramane sa fac sa mearga dupa bas! Schema propusa de mine este ok? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Sigur se conecteaza la masa? Poti incerca,dar cred ca tranzistorul ala e cam mic,ar trebui sa folosesti si unul extern,sau eventual un tiristor Link spre comentariu
mely17 Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Se conecteaza la masa bateriei! Am sa incerc sa vedem ce rezultate voi avea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum