Vizitator varzuka Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Buna,As dori , daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu ceva idei .Suntem 4 prieteni in bloc si am vrea sa facem o retea de telefonie fixa cu 4 telefoane. Nu vrem chestii complicate. Simplu , 4 telefoane , cabluri si eventual splitere (fara centrala telefonixa). Se poate?o alta idee era cu statii walkie-talkie (scuzati-mi franceza) . dar aici nu stiu daca se poate face ca cele 4 statii sa comunice intre ele. Cred ca numai 2 cate 2 pot comunica.Stie careva daca se pot comuta pe aceasi frecventa si folosi toate 4 in acelasi timp? sau ma rog sa fie utilizabile toate 4 in aceasi "retea" ? plus ca vor trebui sa stea mai mult in stand-by ......si am inteles ca aceste statii sunt pe baterii.multumesc Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Cumpara niste PMR -uri, adica walkie-talkie care lucreaza in jur de 440 MHz.Sau niste statii CB in banda de 27MHz, toate sunt legale si nu te mai complici cu telefoane si zeci de metri de cabluri trase peste balcoane. :daBineinteles ca pot comunica intre ele si 100 statii care sunt comutate pe acelasi canal. Link spre comentariu
Vizitator varzuka Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 mersi de raspuns.Ma gandeam la telefoane ca e relativ mai usor cu energia pe care o consuma. il bagi in priza si te tine cat vrei tu. Stiu ca statiile au o autonomie de aprox 13-14 h. am sa ma mai documentez. Multumesc , oricum Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Pai si statiile portabile au acumulatori care se incarca tot de la priza prin alimentator, care se livreaza impreuna cu statia.In plus ai avantajul autonomiei, se pot folosi oriunde, nu numai in bloc ca o linie telefonica. Link spre comentariu
Vizitator varzuka Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 ahamz...ma gandeam eu :Dideea de baza era totusi si un cost cat mai redus.....cu ce am gasit pe net.....mai bine ma apuc de cursuri de radio-amatori Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum