Vizitator divinewind Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Am un vento din 93 si in capul injectorului un senzor de temperatura care ar trebui sa aiba urmatoarele valori:20°C 2250-3000 ohmi 30°C 1500-2000 ohmi 40°C 1000-1500 ohmi 60°C 550-675 ohmi 80°C 275-375 ohmiExista vreun termistor cu care pot sa inlocuiesc acest senzor?Exista alta solutie?Senzorul original este cam 180 euro.Este prima oara cand postez pe acest forum si daca mai sunt sugestii referitoare la acest senzor va rog sa-mi indicati adresa eu nu am gasit.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Daca are doar doua fire de legatura atunci se poate inlocui cu un NTC 3kohmi. Link spre comentariu
Vizitator divinewind Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Exat asta este senzorul (de fapt partea cu termistorul)Multumesc IGBT! Link spre comentariu
Vizitator divinewind Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Nu gasesc decat termistori NTC de 2k2 sau 4k7.Nu sunt cam diferite valorile?au spus ca la 3 kile nu se produc.Mai pun in paralel o rezistenta? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 acesti term. sunt ceva m/ai speciali isi schimba valorile logaritmic in functie de temperatura si au stabilitate ridicata in timp ...totusi incearca cu cei de la termometrele electronice ;in nici-un caz nu rezolvi nimic cu rezist pusa in paralel ..................................... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 @ domnul divinewind...!nu va mai luati dupa toti fraierestenii care nu au habar despre piese...! cum sa nu se fabrice de 3 kohmi...? se fabrica la greu , insa pretul este relativ mare , in comparatie cu cele uzuale ...acesta este singurul adevar...! in caz ca vreti neaparat de 3 kohmi si mai si platiti...un camion plin va aduc... Link spre comentariu
Vizitator divinewind Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Speram la raspunsul asta!Putea desemenea sa fie cumparat defabricantii auto ca sa aiba monopol.Ce inseamna scump pentru ca gasesc si eu cu 40 de lei in senzorii capsulati auto.Am intrebat la magazine in Cta si in Bucuresti si am ajuns la concluzia ca nu se gasesc usor.Cum deja cred ca am nevoie de 2 trebuie sa intreb cat costa aproximativ. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum