SOLDAN CONSTANTIN Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Am acest multimetru cu tuburi Nixie,i-mi functioneaza numai pe partea de ohmetru in rest are abateri mari,nu indica corect,am schema.Se pricepe cineva? Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Schema e incompleta asa cum o ai acolo. Lipseste taman partea de intrare unde, banuiesc eu, e baiul. Daca nu o ai completa da-mi adresa de e-mail pe privat ca sa ti-o trimit (e de +5MB valabil pentru oricine are nevoie). Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Mai 29, 2010 Autor Partajează Postat Mai 29, 2010 Adresa mea de email este urmatoarea:[email protected] parerea mea acesta functioneaza pe principiul modulari.?. Va multumesc anticipat Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Digital Multimeter EMG-1464_TR1657 schematic diagram Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Daca functioneaza corect ca ohmetru inseamna ca si convertorul analog/digital e bun.defectul pare sa fie pe partea de "intrare". Incepe prin a verifica/masura de la marginea din stinga de pe plansa 17. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 I-mi poate da ,cineva informatii despre acest tip de multimetru; blocuri functionale ,principiu de functionare,etc.Multumesc foarte mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum