Vizitator sorinyna Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Buna seara ! Sunt nou pe acest forum si sunt interesat sa cumpar un material special ( tip plasa )care se prinde pe ramele boxelor.Am aflat tot aici ca exista cineva din Cluj care ar avea asa ceva.Rog respectuos pentru o adresa sau un numar de telefon al persoanei sau persoanelor cu care sa iau legatura.Multumesc mult ! Link spre comentariu
vidax Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 http://74.81.84.8/~audioalc/ Link spre comentariu
CBI Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 da,acolo gasesti http://74.81.84.8/~audioalc/accesorii/finisaj.htm mai jos imediat dupa dibluri, dar vezi ca nu vinde decat la bucata,citeste acolo,nu taie acel material este o panza sintetica flexibila(plasa este altceva,sper ca nu la cea metalica ai facut referire pt boxele de sonorizare) care se intinde f bine,dar este f pretentioasa ,mai ales pana o intinzi peste rame,se agata imediat ochiurile si se duc pana la capat.Trebuie inchise cu un pistol de lipit sau bricheta ceva la sfarsit si trebuie ferita de obiecte ascutite.Nu este nimic special la ea,poate doar pretul... Cea de la visaton era f fina si frumoasa,din pacate pretul este exagerat,inainte era cat celelalte... Cea mai apropiata este TA15.Cu ocazia asta iti recomand sa iei si niste dibluri pfd,eu am fost mereu f multumit de ele decat fel de fel de improvizatii Poti cauta si pe la tine prin oras pe la magazinele de confectii textile,este f ieftina,tot acolo gasesti si minet(lana sintetica,pt fonoabsorbant),piele sintetica(vinilin) Link spre comentariu
Vizitator Liviu83 Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Si eu caut plasa textila pentru ramele de la boxe.O sa trec pe la niste magazine de textile si poate o sa gasesc ceva asemanator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum