Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PC>video>tv

Postări Recomandate

problema: un pc cu iesire s-video(sau cu adaptor..video),vreau sa leg pc-ul la tv,pana la TV am cam 17metri de cablu,am incercat sa transport semnalu video pe cablu coaxial de 75 ohm de antena insa se pierde cam mult la calitatea imaginii.Acum as vrea sa stiu daca se poate folosi vreun aparat video ca sa mut semnalu de pe intrarea video(iesirea pc-ului) a tv-ului pe borna de antena,si sa il receptionez ca si pe un post oarecare,pe o anumita frecventa.Daca fac asa banuiesc ca nu ar mai fi problema atenuarea introdusa de cablu tv.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LostCell

3

• Stefan

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cum se vede cu cel de la jocurile tv?si eu m-am gandit la unul din joc tv dar nu am fost sigur daca se impaca cu semnalu video de la placa video.

Link spre comentariu

se vedea bine pe un cablu audio ecranat :rade: (dar scurt 3m) trebuie sa precizez ca am tv-out la placa video nu S-video.cum ai realizat conexiunea s-video -> TV ? cu un condensator in serie pe culoare ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări