Vizitator danyx86 Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Salut!Am o alarma Thunder CA 202 care are functia de deschidere a portbagajului si vreau sa imi spui te rog cum pot sa o folosesc si de ce anume am nevoie pentru a o putea folosi. Am cumparat mai demult un set de actuatoare din care mi-au ramas trei si ma gandeam ca sa fac si portbagajul sa se deschida din telecomanda. Pe langa actuator mai am nevoie de vreun releu ceva? Sau alarma da exact impusul de care are nevoie (am inteles ca tre sa fie mai scurt de 1 sec)? Link spre comentariu
Vizitator uly Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Daca mai e de actualitate cerinta as intreba ce masina are.....pentru ca sunt masini care au motoras care descuie portbagajul odata cu celelalte usi si cu usita la rezervor si masini la care portbagajul se deschide cu un electromagnet. Presupunand ca ai cel de-al doilea model de masina, la care trebuie, peentru a deschide portbagajul, sa introduci cheia in butucul acestuia si sa rotesti spre dreapta/stanga max 90 grade, ai nevoie de un electromagnet care va fi actionat de un releu comandat de alarma...electromagnetul il gasesti la piese de schimb pentru auto, la masini care au acest gen, respectiv daewoo, dacia....este o piesa dedicata pentru deschiderea portbagajului... Motorasele de la inchiderea centralizata nu te ajuta aici cu numic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum