Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

5.1 vs 2.1 please heeeeeeeelp repede !!

Vizitator Creative

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

5

• Sharky

4

• C0B

3

• radue

2

Top autori în acest subiect

Sa sti ca in comparatie cu un sist CJC 2.1 un magnetofon Tesla si o pereche de boxe unitra de 75 w ( cu filtre, bas, medii schimbate, dar tot chinezarii ) suna "parfum".Am comparat CJC pt ca nu am ascultat Creative-ul, dar cred ca nu e mare diferenta.Referitor la ce s-a scris mai demutl pe thread, cu nici un sistem de sunet pt calculator nu o sa se auda niciodata ca intr-o dicoteca.

Link spre comentariu

Sistemul creative 2.1 este fratiorul mai mic al sistemului 4.1 pe care l-am avut eu.L-am si desfacut....integrate ieftine..subwoofer facut cu un dif de 4" parca..fire scurte sunet prost spre foarte prost.(subwooferul era de toata jena!).Singura chestie pozitiva era potentiometrul cu volum si on of montat pe fir pe care-l puteai pune pe birou.Am vandut acel sistem.Acum am un sistem jazz 9940 care pur si simplu ruleaza!Deci se aude...are sub cu dif de 8" cu ditamai magnetu iar partea de amplificare este Imensa!Nu se aude ca intr-o discoteca dar dardaie usha de la camera si geamurile.Are cica 200Wrms...de unde are vro 60 max 70 cu indulgenta!Dar per total merita sistemul.asta asa ca sa fiu si eu offtopic si sa raspund la afirmatia " cu nici un sistem de sunet..bla bla..."Ba da cu asa intr-o camera mica/medie iti bubuie bassu de iti ies ochii si plamanii..si retineti dif de 8'!Mentionez ca am avut si am tot felu de acareturi! deci nu e singuru difuzor si singura amplificare pe care am auzit-o :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări