Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

5.1 vs 2.1 please heeeeeeeelp repede !!

Vizitator Creative

Postări Recomandate

Vizitator Creative

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intr`o problema

sunt in mare dilema

am 2 oferte de sisteme ( unul 2.1 si altul 5.1) la 160 lei grei fiecare

5.1 nu e nou cel 2.1 da

mentionez k nu am placa 5.1 la calculator

inseamna k nu o sa se auda toti sateliti la 5.1 ? sau o sa se auda urat?

nu ma intereseaza filmele..doar muzica

http://www.targetpc.com/hardware/audio/ ... actory.jpg

asta e 5.1 sorry dar nu gasii mai mult decat o poza :d probabil cei care se pricep il recunosc

sistemul 2.1 ( e Creative inspire 2.1 .il vedeti pe lista la 160 lei)

http://www.dcshop.ro/listare.php?cat=32&begin=30

acum cer parerea voastra...care s`ar auzii mai bine pe muzica?

tinand cont k nu am placa 5.1?

sunt in mare dilema si nu stiu pe care sa il cumpar

PLEASE HEEEEEEEELP :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

5

• Sharky

4

• C0B

3

• radue

2

Top autori în acest subiect

Pai daca nu ai placa 5.1 nu situ de ce te complici.Ca in disco...ahahahahahahIa cu incredere sistemul 2.1 si termini povestea.Daca totusi mai ai bani sa iei o placa 5.1 cat de cat decenta ( 1 mil lei ) iti poti permite sa iei si 5.1 e mai de viitor..etc.

Link spre comentariu

Creative e firma f buna. Sistemele 5.1 astea la un 1-2 mil is pisaturi care nu merita banii. Repet ce a zis COB ahahahhahahahahahahahah ca in disco nici vorba de asa ceva.Iati cu incredere 2.1 pt o camera de apartament iti ajunge berechet!

Link spre comentariu

Pt camera e numai bun :wink:

de ce e numai bun? :wink: l-ai ascultat cumva? :wink: Ce te-a impresionat?..sau pe tine te intereseaza doar sa se auda tare si atunci pt camera unde boxa iti sta la 1m de ureche e numai bun? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ????Intradevar e compact..deci pt o camera mica plina pana la refuz de mobila si altele e bun. :wink: (daca vrei sa il folosesti ca si decor ) :wink:
Link spre comentariu
Vizitator Creative

camera mea e cam mare :d si nu are asa multa mobilaoricum la 160 lei grei nu cred ca exista ceva mai bun k Creativu alaeu am ascultat un CJC (draq a auzit de asa ceva :d ) si se auzea binisor.asta e si Creative :)

Link spre comentariu

Pt camera e numai bun :wink:

de ce e numai bun? :wink: l-ai ascultat cumva? :wink: Ce te-a impresionat?..sau pe tine te intereseaza doar sa se auda tare si atunci pt camera unde boxa iti sta la 1m de ureche e numai bun? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ????Intradevar e compact..deci pt o camera mica plina pana la refuz de mobila si altele e bun. :wink: (daca vrei sa il folosesti ca si decor ) :wink:
Asta e parerea ta! Sa stii ca l-am ascultat si suna binisor. Subu de la el e respectabil. Dute si ascultal sa te convingi. Nu va dati toti mari si tari ca voua nu va ajung in camera numa de la 100 de w in sus!! :death:
Link spre comentariu

Normal ca e parerea mea... :lol: Am ascultat toate modelele de la creative..mai putin asta, dar l-am ascultat pe fratele lui mai mare care e 7.1 si inafara ca e ieftin (vb de 2.1) nu mai are nici un avantaj. Subul e amarat..dar na..la banii aia ce vrei, iar la volume mari si la f. joase tubul scoate zgomote, ca sa nu mai vb ca sub 50Hz se pierde (locul unde l-am asc era amplasat in colt...deci era avantajat de pozitia in camera) si cam toate sunetele din el sunt mult mai prelungite, cel putin bataile de toba sunt f lungi si inmuiate.Satelitii sunt tare amarati, bine macar ca sunt ecranati magnetic.Telecomada pe fir mi-a placut..nu stiu daca modelul asta o are.Restul modelelor (cele mai scumpe) nu merita luate in seama ca de banii aia iti faci/cumperi boxe mai bune.Mie imi e pana peste cap ampliful meu de 25W/8ohmi si care il tin mai mult de 15 minute pe zi la maxim, e drept efectul e mult mai puternic pe langa creativul asta, desi boxele au in ele niste chinezarii pe basi :oops:

Link spre comentariu
Vizitator Creative

eu in ultimele 6 luni am ascultat muzica la un pick up tesla de 2.5 cu o boxa home made de 50 w dupa urechedeci o sa mi se para paradis sistemu ala :d

Link spre comentariu

Si eu am un tesla care suna mult mai placut decat creative, din pacate puterea e de doar 4W, dar la nivele mici il ascult cu placere.Eu iti recomand sa asculti bine sistemul inainte sa il cumperi si sa nu te lasi aburit de vanzator si de reclame...daca ceva nu iti place la el mai cauta..poate ai noroc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări