guttuso Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 am inlocuit rezistenta cu una de 1k si 10w sper sa nu afecteze in timp ca nu e ca cea veche de 7,5wmerge brici :Dvreau sa va multumesc pentru ajutorul acordat Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 si 10w sper sa nu afecteze in timp ca nu e ca cea veche de 7,5wNu afecteaza cu nimic, rezista mai bine. Link spre comentariu
guttuso Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 am intelesva multumesc mult Link spre comentariu
mila Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 FELICITARI!Perseverenta nu alta !Bine ca s-a rezolvat ( Doza e bune de ceva?)5 pagini si 64 posturi pentru un motor si mai ales o rezistenta 1k/7W Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 @mila "5 pagini si 64 posturi pentru un motor si mai ales o rezistenta 1k/7W"Corecta remarca.Nu vreau sa fiu rautacios dar un asemenea subiect nu isi avea locul la VINTAGE.Exista topic de reparatii radio-tv-audio-video.Si mai sant si altele.... Link spre comentariu
guttuso Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 acum ce nu mai este bine? Link spre comentariu
guttuso Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 am inercat sa masor amperii din priza cu multimetrul de mai susam setat comutatorul pe 20A~ am pus borna neagra la COM si cea rosie la 20Amax. am bagat un fir in priza si cand l-am pus pe al doilea mi-au puscat firlele, aparatul nu s-a stricat.ce s-a intamplat? Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Ce s-a intimplat? S-au manifestat legile fizicii. Ele se manifesta si daca nu le cunosti.Exact asta trebuia sa se intimple. Link spre comentariu
guttuso Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 de ce?cu ce-am gresit? Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Eu nu inteleg ce doreati sa masurati cu ampermetru in priza, la ce curent se ard siguranatele in tablou? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 ... mi-au puscat firlele, aparatul nu s-a stricat. ce s-a intamplat? Inseamna ca firele au fost slabe,prea subtiri... Un pic de fizica-electricitate nu ar fi rau de citit daca nu s-a facut acest lucru pana acum,numai ca si fizica la fel ca si carnea de porc pica greu la stomac,trebuie "rumegate" bine,si in doze mici repetate zilnic La modul serios acum vorbind,nu mai incercati asa ceva,se poate lasa cu urmari mai grave. PS-pana va lamuriti cu fizica...curentul intr-un circuit se masoara direct cu ampermetrul in serie cu o rezistenta de sarcina,si indirect,masurand tensiunea pe o rezistenta de valoare cunoscuta,legata in serie cu consumatorul,dar niciodata direct cu ampermetrul simplu pe sursa/priza... Link spre comentariu
guttuso Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 dar comutatorul si bornele au fost pozitionate corect? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Prietene,nu ai inteles esentialul,chiar daca au fost fixate corect,ce ai facut tu e comparabil cu gestul aviatorilor japonezi din timpul razboiului,sau cu aprinsul unui chibrit ca sa vezi cata benzina mai ai in rezervor(chibritul poti sa-l aprinzi corect,dar efectul nu o sa-ti placa)...asa ca daca o sa vrei sa asculti ce ti-au spus toti pana acum,e bine,daca nu...poti face ce vrei de acum incolo,banuiesc esti major si vaccinat la timp Link spre comentariu
mila Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 am inercat sa masor amperii din priza cu multimetrul de mai susam setat comutatorul pe 20A~ am pus borna neagra la COM si cea rosie la 20Amax. am bagat un fir in priza si cand l-am pus pe al doilea mi-au puscat firlele, aparatul nu s-a stricat.ce s-a intamplat???? oarece sa intamplat??? scurt! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 N-a inteles nimeni nimic.Firele s-au puscat pentru ca amperii nu erau acolo,in priza.Trebuie perseverat si urmat exemplul lui Tesla.Marile descoperiri necesita efort si sacrificii.Bafta!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum