Vizitator laurtip Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 1. Imi puteti spune si mie la ce frecventa functioneaza top250, si ce putere suporta?2. Imi puteti spune si mie cate spire imi trebuiesc in transformator, pentru o topologie flyback cu top250, pentru o tensiune de 35V? Sau imi puteti recomanda un site unde calculeaza?Multumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Poate zici si cine-i top 250 Link spre comentariu
nelu F Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Uite datele aici: http://www.powerint.com/sites/default/f ... 42.250.pdf De pe site poti descarca si programe de proiectare pentru CI-urile lor. Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Poate zici si cine-i top 250datasheet domn' doctor, datasheet Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 De parca eu am nevoie de informatiiDeci sa inteleg ca e normal sa deschid un topic cu o informatie vaga,ca cel care-mi va raspunde sa caute singur despre ce e vorba,nu?Ca sa nu zic ca initiatorul topicului NU a cautat suficient! Alte chestii care le pot face in timpul liber mai avem? Link spre comentariu
Vizitator laurtip Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 In datasheet scrie ca suporta 90w ca adpter si 210w ca open frame. Defapt asta era nelamurirea mea in legatura cu puterea. Nu stiu la ce se refera open frame. Link spre comentariu
nelu F Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 La open frame cred ca ai montajul neincasetat. Link spre comentariu
Vizitator beby30 Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Salutare, as avea si eu o intrebare.Acest top250 R,se mai cunoaste si sub alt nume sau o piesa echivalenta cu asta. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
nooob64 Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 http://www.powerint.com/ Au program care iti genereaza automat tot ce vrei , doar ii dai parametrii si el iti zice in detaliu chiar si bobinarea trafului , diametru sirmei , TOT. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum