Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot vedea filme de pe PC la TV ?

Vizitator Ionut-Cristian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mondan

5

• Spitfire

4

• cristi_74

2

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

Nu merge cu adaptor simplu vga-scart,ala e facut pt unele placi video care stiu sa scoata si semnal scart pe vga.S-a mai discutat pe tema asta,cauta vga scart converter.USB 1.1 suporta 12megabiti/sec,1,5MB/sec,asa ca nu am idee ce filme ati pus voi de nu o mers.

Link spre comentariu

Neatza'Eu amiesire S-Video, dar se vede oribil. Ce pot sa fac ?Nu se intelege scrisul.Poate fi problema de rezolutie ?Am sa caut adaptorul, dar daca se vede la fel ca pe S-Video parca nu m-as risca sa il cumpar.

Link spre comentariu

merge sa conectezi calculatorul la tv .eu am facut un asemenea cablu , cele din comery , pe care am dat o caruta de bani , nu au mers ...

am facut un cablu dupa o schema gasita pe net

Posted Image

de mers ... merge , numai ca sa nu te astepti la cine stie ce performante ... TV-ul CRT are frecventa 50 HZ (sistem PAL) cu 25 cadre complete pe secunda.... sper ca nu ma insel .... placa video dupa cate stiu ii poti seta frecventa minima la 60 de hertzi , imaginea , oricat ai seta placa video tot nu intra in tv este mai mare , are sa zic pe intelesul tuturor un efect de zoom ..sincer dupa vreo 80 de lei cheltuiti pe mufe , cabluri si alte porcari , mi-am luat un samsung cu diagonala de 42 de inchi care are si intrare DVI si VGA ...

in concluzie sa nu ne intindem merge de mers , dar nu se merita (performante slabe )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări