Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor

Vizitator vasilica_20

Postări Recomandate

Vizitator vasilica_20

salut.akm de curand mi-am facut si io un proiect full-range de aici dp forum.faza e cand am montat unul din difuzoare am scapat surubelnita in margine membranei si a facut o gaurica mica,dar am lipito cu picatura . afecteaza cu ceva viata difuzorului?ca sa stiu la ce sa ma astept.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex20alex

2

• ionescu liviu

1

• E_manuel

1

• ionut_te

1

Top autori în acest subiect

Sa nu mai lipesti niciodata cu picatura membrana difuzoarelor,la unele o ard efectiv iremediabil !Nu avea nimic daca lipeai cu prenadez si puneai un mic petic din alta membrana a unui alt difuzor,preferabil cu aceelasi material.

Link spre comentariu

Pune o poza sa vedem exact unde ai lipit !De obicei se intreaba inainte de executie :limb: , acum las-o asa si vezi daca are vreo urmare negativa!

Link spre comentariu

Din ce am vazut eu din poza "gaurica mica" a sectionat jumatate de "membrana" (suspensie) !

Este posibil in timp sa cedeze portiunea aceea !

dar daca dau akm cu prenadez sau un lipici mai bun peste akolo unde am lipit merge?

Atinge portiunea lipita si daca este flexibila las-o asa, daca este rigida chiar nu stiu ce ai putea face!
Link spre comentariu

Pai deja a devenit foarte rigid acolo banuiesc, ca picatura e foarte rigida cand se usuca.Membrana trebuie sa fie flexibila, nu rigida :bataie .Nu mai da cu nimic, daca deja e dat cu picatura care s-a intarit si rigidizat, ce efect crezi ca mai are daca dai tu cu prenandez pe deasupra, prenandez care ar fi fost mai felxibil si mai bun, dar deja e picatura acolo intarita, prenandezul ce crezi ca mai poate face?Lasa-l asa si spune o rugaciune pt el. :ciuda: .Eu cred ca o sa tina.

Link spre comentariu

Păreri şi păreri, sigur că da, dar tu le-ai cerut...După cum vezi, esenţa e (aşa cum au spus-o alţi colegi şi o repet şi eu) că nu se folosesc adezivi care devin rigizi după întărire la echipamente mobile şi firave... În timp o să cedeze (o să apară o altă crăpătură pe lângă gâlma de adeziv) şi ar fi cazul să ai pregătită o altă suspensie (identică cu prima dar nu înţepată :limb: ) pentru înlocuire.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări