Vizitator vasilica_20 Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 salut.akm de curand mi-am facut si io un proiect full-range de aici dp forum.faza e cand am montat unul din difuzoare am scapat surubelnita in margine membranei si a facut o gaurica mica,dar am lipito cu picatura . afecteaza cu ceva viata difuzorului?ca sa stiu la ce sa ma astept. Link spre comentariu
E_manuel Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Sa nu mai lipesti niciodata cu picatura membrana difuzoarelor,la unele o ard efectiv iremediabil !Nu avea nimic daca lipeai cu prenadez si puneai un mic petic din alta membrana a unui alt difuzor,preferabil cu aceelasi material. Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20 Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 da dar vad ca nu la ars am pipait cu degetul si am apasat destul de tare vad ca ca s-a lipit bene .akm nust Link spre comentariu
alex20alex Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Pune o poza sa vedem exact unde ai lipit !De obicei se intreaba inainte de executie , acum las-o asa si vezi daca are vreo urmare negativa! Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20 Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 gata akm am facut si poza da se vede cam naspa Link spre comentariu
alex20alex Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Din ce am vazut eu din poza "gaurica mica" a sectionat jumatate de "membrana" (suspensie) ! Este posibil in timp sa cedeze portiunea aceea ! dar daca dau akm cu prenadez sau un lipici mai bun peste akolo unde am lipit merge?Atinge portiunea lipita si daca este flexibila las-o asa, daca este rigida chiar nu stiu ce ai putea face! Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20 Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 dar daca dau akm cu prelandez sau un lipici mai bun peste akolo unde am lipit merge? Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20 Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 ok ms pentru sfat pot sa iti iau id?daca e ceva vb pe el Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Pai deja a devenit foarte rigid acolo banuiesc, ca picatura e foarte rigida cand se usuca.Membrana trebuie sa fie flexibila, nu rigida .Nu mai da cu nimic, daca deja e dat cu picatura care s-a intarit si rigidizat, ce efect crezi ca mai are daca dai tu cu prenandez pe deasupra, prenandez care ar fi fost mai felxibil si mai bun, dar deja e picatura acolo intarita, prenandezul ce crezi ca mai poate face?Lasa-l asa si spune o rugaciune pt el. .Eu cred ca o sa tina. Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20 Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 e foarte putin rigida akolo deoarece nu am dat chiaf asa de mult.akm fiecare e cu parerea lui Link spre comentariu
ionut_te Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Păreri şi păreri, sigur că da, dar tu le-ai cerut...După cum vezi, esenţa e (aşa cum au spus-o alţi colegi şi o repet şi eu) că nu se folosesc adezivi care devin rigizi după întărire la echipamente mobile şi firave... În timp o să cedeze (o să apară o altă crăpătură pe lângă gâlma de adeziv) şi ar fi cazul să ai pregătită o altă suspensie (identică cu prima dar nu înţepată ) pentru înlocuire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum