Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema radio-cd auto mp3 VIETA CCM-10R

Vizitator AC

Postări Recomandate

Am o problema. Am un aparat ca cel din titlu si sunt foarte abatut: nici 5-6 cd-uri n-am ascultat de vreo jumate de an de cand l-am cumparat si nu mai pot asculta CD-uri: imi afiseaza eroarea :

ERR 10

in cartea lui nu precizeaza decat erorile 3, 4, 7, 11.

Am cautat pe net si intr-un manual de la un model mai avansat (VIETA CCM-30R) am gasit ca ERR 10=Recovery error, check the disc

Aveti idee ce s-a putut intampla? A mai patit cineva asa ceva?

Precizez ca nu am garantie deoarece l-am montat singur pe masina. Am bagat CD de sters cititorul si tot degeaba!

:cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• C0B

1

• Max

1

• SORAN

1

Top autori în acest subiect

Cand este in stand-by are ceva setari de facut?Sunt unele mp3 playere care au 2 moduri la citire (normal si fortata)... Daca nu incearca sal resetezi. O varianta ar mai fi sa se fi murdarit capul de redare... daca nu reusesti nici asa incearca sa suni la unul din service-urile specificate pe carte..(recomandat)

Link spre comentariu
Vizitator AC

Cand este in stand-by are ceva setari de facut?Sunt unele mp3 playere care au 2 moduri la citire (normal si fortata)... Daca nu incearca sal resetezi. O varianta ar mai fi sa se fi murdarit capul de redare... daca nu reusesti nici asa incearca sa suni la unul din service-urile specificate pe carte..(recomandat)

Nu stiu sa aiba un "stand-by". L-am resetat de mai multe ori, inclusiv am scos si cablul de la baterie! Chiar nu stiu ce ar putea avea!
Link spre comentariu
Vizitator AC

Frati forumusti! Azi am vrut sa scot aparatul de pe masina sa-l duc la reparat. Am mai facut o tentativa si am pus din nou un cd: surpriza, merge perfect si mp3 si track :shock: :shock: :shock: Ce putea sa fie?? (exclus cabluri si alte chestii din astea). sper sa o tina tot asa si sa nu-mi mai faca figuri, insa pt mine este o mare enigma!!

Link spre comentariu

Uh..dupa ce am citit mai multe patzanii de genu asta pe forumuri ..am hotarat sa nu mai cumpar aparare vieta domotec bluetech sau te miri ce :DIn general softu e prost la aparatele astea.La cele mai "de firma" e putin mai bugless

Link spre comentariu
Vizitator AC

M-am bucurat de pomana, azi iar n-a mai mers! :evil: O sa-l dau la reparat ca e in garantie. M-ati pus tare pe ganduri cu softul aparatului! Mi-e ca dupa ca-l repara iar face figuri dupa ceva timp! :cry:

Link spre comentariu
Vizitator AC

Vreun buton de reset are? Sunt foarte proaste astea VIETA era oferta pt Matiz cu difuzoare pretul suna foarte tentant iar dupa 3 luni toata lumea care luase se plangea de ele!

Are si buton de reset. Nu are nici un efect. Pachetul de care vorbesti este modelul meu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări