Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare low buget

Andrei87

Postări Recomandate

salut.am si eu o intrebare ...Care difuzoare sunt mai bune dinte blue tech,pro west,bm,diebisi.stiu ca toate sunt niste chinezarii,dar am tot auzit pareri si pareri.uni k sunt bune diebisi alti k nu.unii k blutech alti nu,,etc.as vrea sa le aleg pentru o boxa [centru]ms anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Andrei87

4

• massacre122

2

• ionescu liviu

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

ce am folosit a fost bm si pro west.bm mi sa parut mai bn facut cel putin seria 1206 1506 cu 2 bobine de 4ohm membrana cusuta 3 magneti si mai e seria mai slaba cu o singura bobina care sunt acceptabile la pro west cam slab membrana subtirica 1 singur magnet o singura bobina dar suna acceptabil la cat dai pe ele in rest fiecare cu urechea lui si cu ce ii place.din ce am vazut si auzit diebisi ar fi cele mai slabe.si inca o marca care mi a placut e mobileauthority au 2 dif de 8 si respectiv 10 toli care suna f bine si arata tot o data f bn,facute ambele modele cu magnet dublu cursa lunga

Link spre comentariu

Ai un mare avantaj la Blue Tech, si anume ca ai parametrii T/S. Lucru foarte important. In functie de ce alegi pot fi mai bune si la calitate Blue tech. Privind astfel lucrurile, Dibeisi, pro west si bm sunt niste porcarii, chiar ultimele porcarii in materie de difuzoare. :daTotusi era un subwoofer auto de la BM bunicel. Dar nu asta cauti tu.

Link spre comentariu

Pt medii si inalte... mai bine dai niste bani si iei ceva mai bun. Pe bas mai gasesti o chinezarie reusita (acele Mobile Authority pe care si eu le recomand). Dar acu' daca asculti un difuzor, iti place, si nu ai parametri la el, vii cu el la mine si ti'i masor eu.

Link spre comentariu

salut.de dat bani pe ceva kalumea se merita,dar ma ale tre si un amplif mai bun[fet,,etc]eu vreau pt tda 7294.acele mobile authority sunt cat de cat bune.am si eu 2 pe 20cm,dar eu vreau mai mult medii si inalte.ms anticipat

Link spre comentariu

pai si bass nu ai nevoie??nu faci o boxa cu 3 cai?bass medi inalte? bm, pro west fac si dif de medi sunt si vlliodor bune,ai un avantaj ca sunt inchise nu necesita incinta separat....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări