Vizitator pija Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 sal , sunt incepator si nu prea ma pricep, am cumparat 2 difuzoare din care as vrea sa fac 2 subwoofere dar nu stiu exact cum sa leg aceste dif pt ca au 2 - si 2 + , alta problema ar fi cum fac cutiile pt ca nu stiu ce dim trebuiesc , nu stiu daca sunt dif pt incinta inchisa sau nu sper sa m-a ajute cineva , dif sunt noi si o sa va dau datele despre ele [ cred ca nu sunt de firma ] dif : Semtoni yl-129910 ,12" [31mm],2"[50mm]ASV voice coil:4ohmi+4ohmi,1418g,Strontium magnet,frequency response:26~1300Hz, Sensitivity:90dB /w/m ,Impedance :8 ohm/2 ohm/4 ohm/4 ohm , cam asta scrie pe ele si mai am o schita sa leg dif in paralel sau in serie, i-mi trebuie si ceva filtre ? , de asemenea nu stiu ce inseamna dif activ sau nu Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 se muta la sectiunea dedicata pentru boxe. Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 iti spun partea de cum le legi pt ca la cutii nu ma pricep. ai 3 modalitati1. legate in paralel astfel vei avea Z=2 ohmi (vezi sa suporte statia impedanta de 2 ohmi)2. le legi in serie astfel vei avea Z=8 ohmi3. le legi pe 2 canale daca ai o statie pentru 2 canaledintre aceste 3 modalitati cea mai eficienta este prima varianta, dar daca statia nu suporta impedanta de 2 ohmi risti sa arzi finalii statiei, deci mare atentie Link spre comentariu
Vizitator pija Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 ok multumesc mult partea asta am inteles-o ,mai astept sa vad ce fac cu incinta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum