Vizitator Adrian_21 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Salut ! Am o intrebare ptr cei priceputi in ale electronicii : Vreau sa asamblez un circuit electric de genul : - alimentare 220 …sau …Un adaptor 220 -> 19 V , 3.15 A + - Oscilator (dupa caz , ptr reglare frecventa curent pana la una de 3500 Hz maxim . M-am gandit la o punte cu pozitii gen : 1000…2000 …3000 Hz ) . + - Condensator ( cu iesire de 4,5 – 5 NanoFarad ) Intrebarea e daca este viabil/ compatibil acest circuit . Ptr oscilator ce piese imi puteti recomanda ? Nu sunt chiar un expert in ale electronicii , asa ca orice sfat pertinent e binevenit ! Link spre comentariu
Relav Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Ca sa te ajutam cu un sfat trebuie sa fi mai clar in ceea ce vrei sa faci. Spune-ne la ce vrei sa folosesti acest aparat. Ce vrei sa alimentezi din el? Ai fost atat de neclar in ceea ce vrei ca nici nu stiu ce intrebari sa-ti pun ca sa poti fi ajutat !!! Revino cu detalii . Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 poate fi facut cu 555 + tranzistor aditional oscilatorul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum