Bird Postat Iunie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2010 Am gasit un link interesant legat de subiect : http://www.romanblack.com/picsound.htm Link spre comentariu
Eugen_B Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Ma bucur sa vad ca nici nu te-ai uitat la ce am link-uit in prima pagina , si ca ai gasit singur acea pagina .. Link spre comentariu
Bird Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Ma bucur sa vad ca nici nu te-ai uitat la ce am link-uit in prima pagina , si ca ai gasit singur acea pagina .. Sa sti ca m-am uitat la el dar..." barna din ochi " nu ma lasat sa-l vad . A trecut pe langa mine ca si cand nu l-as fi vazut . E adevarat ca nu l-am citit , ci doar l-am frunzarit si vazand ca este scris in C , pe care nu-l stiu , am trecut mai departe. Intrand in linkul gasit de mine , se povestea de soft , deci ma interesa mai putin cum e facuta conversia ...si am citit despre ce e vorba , am lut si softul ....O sa incerc mai intai varianta asta , apoi , poate cea cu isd4003 Imi cer scuze , dar..poate asa trebuia , Cu stima , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum