nana Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Eu tin sa cred ca fusebitii sunt inclusi in hex.Am avut un atmega 168can, si mi s-a luat curentul pe la jumatatea scrierii, si nici in zi de astazi nu am mai reusit sa il deblochez.Fuse biti si hexu sunt 2 chesti total diferite pentru a scrie un hex acesta se scrie in memoria flash si e comanda pentru program scriere program si ceea pentru scriere fuse biti sunt separate daca ai citi putin datasheetul o sa vezi ca am dreptate, insa te inteleg e destul de mare datasheetul ala si eu la inceput citeam doar ce ma interesa . Link spre comentariu
dorofteius Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Nu ma omor eu cu programarea mc. Sunt mai catre plc-uri.Ziceam chestia cu fuse bitiii pt ca a murit atmega in care scriam o copie din altul identic. Link spre comentariu
messu Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Am finalizat proiectul (partea digitala din el) care a iscat aceasta discutie, si treburile stau in felul urmator:-hex-ul ruleaza OK pe ATmega 168 fara probleme desi e posibil sa fie la mijloc o alta explicatie. E posibil, desi autorul nu explica cu vorbe, ca versiunea 1.0 a softului sa fi fost facuta pentru AT90S dupa care sa fi fost portat (versiunea 3.3) pe ATmega,-warning-ul legat de WATCHDOG TIMER nu ceeaza problema in realitate si impresia mea este ca era generat doar de Protel, unde simularea "mergea" insa cu o configuratie de fusebiti total ciudata... (cu configuratia reala nu mergea deloc ....)-fusebitii, ca tot am pomenit de ei, NU SINT, intradevar in hex ei programandu-se, ad-labam, in functie de ce dorim de la microcontroller si independent de hex, asta ca o clarificare in plus la ultimele posturi :)Cele bune ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum