Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda masinuta copii.

dem3ntor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dem3ntor

3

• Aelfo

2

• boboBOBO

1

• florentinTV

1

Top autori în acest subiect

buna ,parerea mea este sa te duci la un magazin care vinde asa masinute ,cu citeva date daspre masinuta ,eventual poze,si sa poti face o comanda la importator.nu stiu daca iesi mai ieftin dar de construit nu cred ca se complica cineva.bafta

Link spre comentariu

am gasit telecomanda, tot de la o masinuta asemanatoare, dar emite de 27mhz, oare sa mearga?dar trebuie sa o cumpar inainte, nu o pot proba, e in alt oras

Link spre comentariu

Nu stiu, in locul tau m-as duce la un magazin cu jucarii radiocomandate, as vorbi cu vanzatorul si as incerca acolo daca gasesc ceva potrivit.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

eu as vedea daca pot inlocui atat TX-ul cat si RX-ul cu ceva module ce se gasesc pe piata (chiar si la alte frecvente) dar fiind vorba de un copil atat de mic trebuie prevazute situatii de a nu pierde controlul (bruiaj, baterii, tx defect, etc) fiind vorba de modificari mai neavizate

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări