dem3ntor Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Salut. am cumparat pentru fimiu o masina cu comanda manuala si prin telecomanda la mana a 2-a. problema este ca persoana nu mai are telecomanda http://www.jucariidejucarii.ro/masinute ... ta-raptor/ se poate adapta o telecomanda la masinuta? are un stiker pe care scrie frecventa: 27,145mhz parca ce idee imi dati sa o pot comanda de la distanta? Link spre comentariu
florentinTV Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 buna ,parerea mea este sa te duci la un magazin care vinde asa masinute ,cu citeva date daspre masinuta ,eventual poze,si sa poti face o comanda la importator.nu stiu daca iesi mai ieftin dar de construit nu cred ca se complica cineva.bafta Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Incearca niste telecomenzi pe aceeasi frecvanta de la alte jucarii. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 am gasit telecomanda, tot de la o masinuta asemanatoare, dar emite de 27mhz, oare sa mearga?dar trebuie sa o cumpar inainte, nu o pot proba, e in alt oras Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Nu stiu, in locul tau m-as duce la un magazin cu jucarii radiocomandate, as vorbi cu vanzatorul si as incerca acolo daca gasesc ceva potrivit. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 daca emite pe aceeasi frecventa ,adica 27.145 mhz ar trebuia sa mearga ! Link spre comentariu
Aelfo Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Daca poti sa o desfaci si sa vezi ce piese foloseste. Astfel se poate aprecia mult mai corect tipul de receptor, cu sau fara coder. Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 eu as vedea daca pot inlocui atat TX-ul cat si RX-ul cu ceva module ce se gasesc pe piata (chiar si la alte frecvente) dar fiind vorba de un copil atat de mic trebuie prevazute situatii de a nu pierde controlul (bruiaj, baterii, tx defect, etc) fiind vorba de modificari mai neavizate Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 am cumparat telecomanda cu tot cu receiver, urmeaza sa le montez.Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator dragos2406 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 dar cum se verifica frecventa unei masinute? Link spre comentariu
Aelfo Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 dar cum se verifica frecventa unei masinute?Exista o varianta portabila si exacta pentru a masura frecvente: http://www.aelfo.ro/Alarme_si_securitate.html(ultimul pe pagina - frecventmetru portabil). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum