petrica1972 Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 salut,am nevoie de cateva sfaturi referitoare la functionarea unui distorsiometru automat ZOPAN PMZ-9 (este polonez) mai precis as vrea sa stiu care este procedura ce trebuie urmata pentru o masuratoare corecta a distorsiunilorde asemenea daca are cineva si schema lui as fi recunoscator, am cautat-o pe net si nimicmultam mult,Petrica Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 salut,am nevoie de cateva sfaturi referitoare la functionarea unui distorsiometru automat ZOPAN PMZ-9 (este polonez) mai precis as vrea sa stiu care este procedura ce trebuie urmata pentru o masuratoare corecta a distorsiunilorde asemenea daca are cineva si schema lui as fi recunoscator, am cautat-o pe net si nimicmultam mult,Petricaai gasit schema? Link spre comentariu
petrica1972 Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 nu inca, daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Am cartea pentru PMZ-11. Din pozele de pe net rezulta ca cele doua aparate sunt asemanatoare. s-ar putea sa fie doar mici diferente (de ex. HP fabrica astfel de aparate in perechi, aproape identice, cu indicative diferite, diferenta fiind ca unul are demodulator AM iar celalalt nu are).Daca te intereseaza da-mi adresa ta de e-mail pe privat si iti trimit cartea si alte materiale despre masurarea distorsiunilor. Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 nu am decat pt PMZ-11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum