Sharky Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Am fost la Misa, vazut ampliful. Tot respectul.Munca multa si componente de calitate. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 ...iar sunetul (ascultat intr-un sistem f scump) este exceptional. Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Am mai facut citeva chestii. Multe masuratori si auditii. Practic iata citeva chestii mecanice: Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Si o poza "pe la spate" si niste capace inca nefinisate: Link spre comentariu
djbiluta Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 adevarati "monstruleti" , aparate adevarate tot respectu Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Miine pun lemnele de eucalipt pe laterale...dupa care vine totul demontat, sablat, eloxat si lacuit lemnul. Acometrele le-am luminat interior cu galben. Nu se vede inca in poze. Link spre comentariu
iora Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 asteptam continuarea... sunt curios cum va arata la final, oricum acometrele alea fac toti banii, plus montajul inspirat care le pune in valoare.arata impresionant in poze, insa in realitate cred ca e si mai impunator.la final poate ne vei invita la o auditie,oricum pana atunci ,cum zice americanul - "keep up the good work!" Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2010 asteptam continuarea... sunt curios cum va arata la final, oricum acometrele alea fac toti banii, plus montajul inspirat care le pune in valoare.arata impresionant in poze, insa in realitate cred ca e si mai impunator.la final poate ne vei invita la o auditie,oricum pana atunci ,cum zice americanul - "keep up the good work!" Nu am cum sa te invit la auditie. Nu sunt ale mele. Le fac pentru un prieten...Le va duce acsa si gata. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Am fost la Misa, vazut ampliful. Tot respectul.Munca multa si componente de calitate. Norocosule ! Sunt invidios..... Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Victor! Te invit! Fac cinste! Hai pe la mine! Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Dar hai rapid ca dupa ce sunt gata salut, nu vor mai fi la mine. Valabil si pentru Iora. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Ma onoreaza invitatia ta , si apreciez in mod deosebit acest fapt , dar din pacate nu pot veni pana la Cluj , si nici in viitorul imediat....daca vii in Bucuresti voi face eu cinste cu ulei de sarpe , ca doar avem prieteni comuni si avem pasiuni comune !Dar tot sunt invidios , te rog pune un film pe YouTube si link-ul lui pe forum , inainte de livrare catre fericitul beneficiar !Poti estima cumva numarul total al orelor de manopera ?Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Dar hai rapid ca dupa ce sunt gata salut, nu vor mai fi la mine. Valabil si pentru Iora.este posibil sa ajung eu la Cluj,saptamina viitoarede data asta fac eu cinste,am zis primul!!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Impresionanta lucrare (cheltuiala mare timp-bani ,o abordare foarte serioasa...),cred ca numarul de watti(putere utila) este proportional cu masa ?!-1W/Kg(un raport bun de altfel pentru SE). Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Cam asta e raportul Kg/W, putin in favoarea masei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum