cnegrea0 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Sa nu uitam ca misa a facut acest proiect pentru un prieten si are o atitudine extrem de critica si obiectiva vis a vis de exagerarile audiofile. Faptul ca are privilegiul sa se joace cu material audiofil scump nu inseamna ca nu a masurat si nu dat rezultatele pe forum. Mie mi se pare formidabila munca asta si dorinta de a sparge anumite mituri. Omul incearca sa vada cum s-a ajuns aici, daca nu ar fi aratat cablurile, toti ar fi zis ca la asa un amp nu poti sa pui cablu sub 4 mm patrati, ca nu da bine la mufe. Link spre comentariu
zbodeoc Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Din punctul meu de vedere tocmai ai produs truism. N-am mai fost demult atit de invidios ca cineva poa' sa se joace, de aceea am si postat pe acest subiect, postatul fiind un subiect care-mi repugna profund. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Pe mine ma repugna anglofonii din Romania, fara suparare. As vrea eu sa citesc in rusa... Link spre comentariu
zbodeoc Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 cind o sa stii cite corinzi stiu eu, adica peste 10, atunci mai vorbim, in nici-un caz mai devreme! Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Domnilor...chiar vreti sa faceti praf acest topic? Fara suparare, dar nu e OK. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 zbodeoc, eu cred ca vorbesti epatant si fara substanta. Manevrezi cuvinte si te miri impreuna cu noi. As folosi dictionarul sa te inteleg, dar nu stiu pe care sa-l aleg. De fapt esti un maistru bobinator si debobinator si atat. Ai intrat in audiofilie dupa ce ai bobinat electromotoare si rezistente de sarcina. Scuze la domnul misu, m-am enervat. Link spre comentariu
zbodeoc Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Nu, Misa, doar subliniem ce tare subiect sint 3 6s33 in paralel, ar trebui sa fii mindru ca se nasc orgolii pe subiectul tau!Ia sa vedem, deci 35 ori 3 ori 2, insemna ca trei luni pe an n-o sa aiba multi cheful sa apese pe "ON" Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 debut incurajator, bun venit pe forum! Link spre comentariu
zbodeoc Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Eu cred ca in trei postari succesive am atins si chiar am indicat solutia la toata aceasta intreprindere care inseamna amplificarea cu tuburi. Sa stii ca ingineri gasesti pe toate drumurile dar bobinatori adevarati nu. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 da, sigur, 3 solutii, fa rost de alta tabla, gaureste, frezeaza, cauta sponsor, unde ai fost in toti acesti ani? Link spre comentariu
zbodeoc Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 m-am ascuns de ridicol, ce nu faci tu cind stai si te uiti la raftul cu dictionare Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 dadaist hedonist! esti genul care apasa butonul la semafor si se bucura ca are control, nu stie ca e de forma. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 misa dar pana la urma ce lungime vor avea cablurile tale (ca bine a amintit de lungime un user mai sus) si ce lunge au cablurile de acum? Sau le faci identice lalungime? Si mai in gluma mai in serios la cabluri cei mai important: lungimea sau grosimea? Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Eu nu cred in povestile cu cabluri fara oxigen, cu cristale nu stiu cum, cu ulei de sarpe etc. Un cablu gros e impresionant si poate fi frumos. Din punctul meu de vedere atit reprezinta. Peste o anumita grosime nu mai ai ce imbunatati. Parerea mea despre cabluri o poti vedea la capitolul cabluri. Am facut zeci de teste si auditii cu diverse cabluri, atit scumpe cit si ieftine, groase si subtiri, lungi si scurte, din argint sau din cupru, cu diverse izolatii, impletituri si torsadari. Nu mi-am schimbat parerea. Nu discut de extreme, de exemplu de un cablu de 1mm2 lung de 100m, ci de cabluri cu lungimi de 2-4m si sectiuni incepind de la 2-3mm2. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 misa cand vei sari peste cei 50w se, sunt tare curios ce uzina vei mai pune la cale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum