Vizitator Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Foarete interesant (bine de stiut) ar fi daca ne poti spune ,exista sau nu NFB(iesire-intrare) global ?! la acest amplificator realizat de dumneata ?! ,si daca DA-exista cam care ar fi gradul de reactie negativa ? , intreb acest lucru pentru ca am constatat in decursul timpului ca atunci cind am reactie negativa globala(iesire-intrare) si grabul de reactie negativa depaseste 3db mai ales in cazul SE sunetul amplificat obtinut nu mai genereaza aceasi impresie deosebita ("impresia artistică deosebită" şi pentru terţi a fost obţinută atunci cînd reacţia negativă globală a lipsit cu desăvârşire-din experienţa mea). Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Nu are reactie negativa globala. Singura reactie negativa ar fi rezistentele intre catozi si masa, normal, cele care nu-s suntate cu condensator. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Cu alte cuvinte exista decit reactii negative locale in conformitate cu schema postata(s_ar putea spune:-o confirmare a unui curent audiofil-lipsa totală reacţie negativă globală ). Mi_a placut enorm oscilograma ta la 10.000Hz-sqw download/file.php?id=46407&mode=view obtinuta prin "intermediul" acestui amplificator(vazind aceasta oscilograma am constientizat ca ne aflam in fata unei realizari deosebite incepind din acel moment),daca "rascolim" tot internetul cu greu(sau chiar de loc) vom gasi ceva raspuns similar/sqw(la iesire in sarcina) in cazul etaj final cu tuburi electronice. PS.Acel model download/file.php?id=46407&mode=view de oscilograma 10.000Hz-sqw(la iesire in sarcina) ar trebui bine fixat in memoria vizuala(si "cautat fizic" in amplificatoarele cu tuburi electronice). Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 metoda este descoperita de mine personalhmm.., eu as breveta asta, nu as posta aici Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Pai am descoperit la gunoaie , acel trafo mititel , cam la fel ca si exploratori din 1800 Africa ( si aici si acolo poti sa-ti pierzi viata din cauza negrilor bastinasi de Africa sau etnici tigani .... Lupta lor pentru supravietuire este intotdeauna pentru gunoaie ) ! Inventia se breveteaza , parca.... Link spre comentariu
sebi_c Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Cu alte cuvinte exista decit reactii negative locale in conformitate cu schema postata(s_ar putea spune:-o confirmare a unui curent audiofil-lipsa totală reacţie negativă globală ). Mi_a placut enorm oscilograma ta la 10.000Hz-sqw download/file.php?id=46407&mode=view obtinuta prin "intermediul" acestui amplificator(vazind aceasta oscilograma am constientizat ca ne aflam in fata unei realizari deosebite incepind din acel moment),daca "rascolim" tot internetul cu greu(sau chiar de loc) vom gasi ceva raspuns similar/sqw(la iesire in sarcina) in cazul etaj final cu tuburi electronice. PS.Acel model download/file.php?id=46407&mode=view de oscilograma 10.000Hz-sqw(la iesire in sarcina) ar trebui bine fixat in memoria vizuala(si "cautat fizic" in amplificatoarele cu tuburi electronice). Corecte observatii!Misa, mi-ai facut o impresie excelenta cu acest amplificator! Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Felicitari MISA, o adevarata bijuterie , sper sa fie apreciata ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Foarte importanta este aprecierea , ,, Link spre comentariu
ggg Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Mi_a placut enorm oscilograma ta la 10.000Hz-sqw download/file.php?id=46407&mode=viewIntr-adevar arata ca in manual Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Am facut sablari si eloxari la "fierataniile" din aluminiu. Asa arata: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Proiect ... 050005.JPG Link spre comentariu
iora Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Am facut sablari si eloxari la "fierataniile" din aluminiu. Asa arata: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Proiect ... 050005.JPGarata foarte bine,finisare de calitate sunt curios cum va arata in final,gata montat Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 nu ma asteptam sa arate atat de bine la final, bate orice am vazut in revistele de audiofili la capitolul DIY. Reproductibil doar in mediul industrial. Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Am facut sablari si eloxari la "fierataniile" din aluminiu. Asa arata: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Proiect ... 050005.JPGArata foarte bine "fierataniile" . Poti sa ne spui unde ai facut sablarea si eloxarea si ce preturi se practica pe acolo? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Ce sa mai...,o caruta de bani si timp berechet(adica tot bani)... ,dar si "scula-scula !",aspect impresionant final(intuit)-sunet pe masura !. Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Sablarea si eloxarea au costat cam 380 lei (cu factura) pentru toate piesele (2 placi fata, 2 spate si 2 superioare). Le-am facut la firma Blando din Cluj. ( http://www.europages.fr/BLANDO-COMIMPEX ... prise.html ) Nu stiu de ce nu-s prea prezenti pe net. E o firma olandeza de fapt. O sa-i intreb cum se numeste firma olandeza. Fac sablari, eloxari (alb si negru) si nichelari (lucios si mat). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum