Extrem Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 buna ziua,am ajuns la punctu in care tre sa ma gandesc cu ce sa lipesc incinta;l-am batut in cuie si holzsuruburi dar m-am gandit ca mai tre inca ceva suport sa zicem asa in +1. aracetu, bun ca se absoarbe in lemn dar am auzit ca daca dai la un volum anume CRAPA :( 2. siliconu, m-i l-au recomdat multi dar, sincer sa fiu mie m-i se pare PREA elastic...si inca o alternativa ar fi prenadezu dar nush....VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CARE E CEL MAI POTRIVIT ? :? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Aracet DE BUNA CALITATE + suruburi ingropate cu gaura facuta inainte... parerea mea, evident... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Incearca silicon swpecial pt lemn, lipeste extraordinar si nu face lipituri elastice ci f rigide. I destul de scump un tub cam 15 lei . Link spre comentariu
Shambala Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 cum adica sa mai pui ceva in plus dupa ce "am batut in cuie si holzsuruburi " ?daca te referi la etansare, atunci , da, silicon.regula este simpla: se lipeste cu aracet de cat mai buna calitate, se pun holtzsuruburi (sau nu se pun daca ai menghini mari) si dupa uscare se etanseaza cu silicon.dupa uscare, o lipitura cu aracet nu se mai poate desface, se rupe lemnul (pal-ul)Atentie, nu se lipeste cu aracet pe PAL melaminat - nu prinde. se ia cu freza melamina intai - treaba delicata si enervanta. Link spre comentariu
TITI Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Mai am inteles ca ar fi super de lipit MONTAGE KIT de la bison e 146000 de lei vechi un tub care e identic la marime ca ala de silicon....Parca nexus lucra cu asa ceva el poate sa confirme Link spre comentariu
radue Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Incercati cu incredere Moment Wood Super 3;lipeste si PAL-ul melaminat Link spre comentariu
Shambala Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 snake, ai incercat tu (sau vreun cunoscut) si a tinut, sau asa scrie pe el ? ca sigur e destul de scump si n-as vrea sa injur pe urma (producatorul, desigur ) Link spre comentariu
Extrem Postat August 18, 2005 Autor Partajează Postat August 18, 2005 ca materal pt incinte floorstand nush daca se potriverste pal.. cel putin eu nu folosesc pal momentan :o ci stejar regula este simpla: se lipeste cu aracet de cat mai buna calitate, se pun holtzsuruburi (sau nu se pun daca ai menghini mari) si dupa uscare se etanseaza cu silicon , aceasta regula am sa o folosesc :P multumesc tuturor celor care mi-au raspuns Link spre comentariu
Shambala Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 s-a mai discutat despre incinte facute din lemn. pericolul mare este sa crape. iar stejarul se prelucreaza cumplit de greu -opinia mea .pe de alta parte ar putea sa iasa exceptional de frumoase; cat de gros e materialul si ce difuzoare folosesti ? Link spre comentariu
radue Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Am incercat si da rezultate excelente:am 2 experitente personale cu aceasta solutie de lipit1. Am lipit o stinghie aiurea ( cu 2 cm fata de locul dorit ) pe PAL melaminat cu acesta solutie, am prins de ea 5-6 holtzsuruburi la 6 cm distanta intre ele, prinse mai intai "extremele", dupa aceea "mijlocul" si in final restul; dupa ce mi-am dat seama ca am prins-o gresit ( timp trecut: aprox 5 min ) am desfacut holtzsuruburile si am incercat sa desfac stinghtia;am reusit doar cu o surubelnita sa o desprind de pal ( partea melaminata )2.Am lipit pe o placa de Pal melaminat o alta placa perpendicular, pe cant ( peretele interior al unui bandpass4 ), iar dupa o zi am incercat sa desfac lipitura;am reusit, la fel cu surubelnita, iar despre Pal-ul melaminat pot spune ca s-a rupt ( la propriu ) o parte din melamina ( asa cred ca ii zice );Pe tub scrie ca in 17 min de la aplicare, prin presare cu o forta destul de mare, se poate atinge rigiditatea maxima;dupa experienta mea din cazul 1. cred ca acest lucru este adevarat.Oricum shambala iti recomand sa prinzi si in holtzsuruburi, de preferinta cele negre, pt rigips. Link spre comentariu
Extrem Postat August 18, 2005 Autor Partajează Postat August 18, 2005 materialul e de 2,1 cm si difurile sunt de 250 W muzicali de 8 ohmi (WOOFER) cu bass reflex + un dif de medii / bass + un tweeter si cam atat:PP.S din pacate difurile nu sunt de firma clumea dar le-am testat si se aud foarte bine Link spre comentariu
Shambala Postat August 20, 2005 Partajează Postat August 20, 2005 ok, thx snake; am folosit mereu hotzsuruburi, din pacate acum am avut de montat o placa separatoare intr-o incinta din pal melaminat f. ingusta, nu se puteau pune suruburi ca stricam fata, am pus cepuri de lemn si aracet 'den braven' (pt. parchet) , dupa ce am razuit cat am putut melamina. apoi intarita cu sipcute din lemn si izolata cu silicon.am sa cumpar si eu un Moment Wood Super 3, sa nu ma mai chinui alta data :wink: .Extrem - ai grija sa nu zbarnie la putere mai mare, poate e bine sa le rigidizezi la interior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum