Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent TIP29A

Vizitator cipandels

Postări Recomandate

Poti repara sursa fara sa dispui pe moment si de tiristor (face parte din circuitul de protectie de tip crowbar-tiristorul este in paralel pe iesirea sursei si este amorsat cand se depaseste o anumita valoare a tensiunii de iesire, ducand la arderea unei sigurante protejand consumatorul de aparitia supratensiunii).Dupa ce repari sursa si te asiguri ca este totul OK poti monta si tiristorul (sau nu, dar nu mai ai protectia oferita de acesta).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

4

• Relav

3

• FLORIN IORDACHE

2

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Vizitator cipandels

Am gasit la adelaida 2n6505.Am facut comanda si astept sa ajunga.Stiu ca am cam abuzat de ajutorul vostru dar mai am o intrebare:piesa din imagine stie cineva ce este? Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat si pentru faptul ca ati avut rabdare cu mine. :aplauze

http://i46.tinypic.com/ejhill.jpg

Link spre comentariu

.Marcarea SMD-urilor se face dupa coduri proprii fiecarei firme . Asa ca nu este sigur ca notatia sa duca la aflarea piesei realedaca nu sti cine l-a produs.

Link spre comentariu
Vizitator cipandels

cred ca e un stabilizator de tensiune pt ca duce direct in pinul 1 al unui pic 12f629 si din cate stiu eu acesta se alimenteaza la 5v.Pe pinul din mijloc al piesei care nu stiu exact ce este intra o tensiune de 12V iar pe pinii din lateral ies 5V.Atasez o poza cu el in montaj poate in identifica cineva si sa stiu ce sa pun in loc.

http://i50.tinypic.com/34t78le.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări