Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stabilizator cu tuburi

blue

Postări Recomandate

Nu stiu daca am postat corect pe aceasta sectiune din forum ,dar este o constructie foarte interesanta, un alimentator/stabilizator 0-60v si 0-6v, cu un element de reglaj 6as7, redresor cu mercur 83 si tuburi 6sh7 respectiv 6ag7. Curentul pt care tensiunea este stabila este cam 180mA, dar cea ce este ciudat, cele doua transformatoare mici de ferita, de pe unul am dat jos blindajul metalic ca sa se vada, o fi vorba de ceva comutatie ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blue

2

• feri.visky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ar fi fost mai bine la "Industrial" dar avand in vedere ca si amplificatoarele au nevoie de stabilizatoare de tensiune lasam tema aici...Arata super si pentru pretul cu care le-ai achizitionat esti un norocos...

Link spre comentariu

Aparatul a fost achizitionat din talcioc pe o suma rezonabila (in final ) cu repertoriul de rigoare adica mancati-si e dini Belgia, marfa proaspata ,sa moara mama...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări