Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UPC MediaBox

Postări Recomandate

avind in vedere ca firma watson nu face numai un model de televizor si atit , este musai sa postati si modelul aparatului dvs ...!este posibil sa aveti un model de watson care sa nu se afle in portofoliul de coduri acoperite de telecomanda de la upc...! :da

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SEBYKO_76

6

• misuraelectronic

5

• norad

3

• Relav

1

la acest model de tvc , procesorul este un ctv 3xy, care reprezinta o variatiune a unui pca clasic , fabricat de philips...! incercati toate codurile de la daewoo , goldstar/ lg , precum si cele de la philips...! este absolut obligatoriu sa il miste minim unul apartinind unei dintre cele 3 brand-name-uri de mai sus...!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator dragosul

Salutare! HELP. Am probleme cu gasirea codului de la un televizor LCD cu dvd marca VORTEX model: VJD-DV104G. Am incercat cautarea automata cu telecomanda de la UPC si nu mi-a mers, iar pe site-urile unde am gasit liste cu coduri, nici vorba de firma VORTEX.

Ma poate ajuta cineva cu un cod ceva sau cu un link.

Zic saru-mana si fac cinste virtual :da

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator horatiuhapca

Salut,

Am un tv Edelstein..ceva ryder GALACTIC edelstein ..nu stiu f multe despre el (asa arata http://reparatiitv-iosca.blogspot.com/? ... 3b6e30f191).

are telecomanda asta:

http://telecomenzi.pentagon2000.ro/tele ... elecomanda

Am incercat sa activez telecomanda de la mediabox0ul UPC....si nu reusesc nicicum. Am incercat si cu cautare automata....si cu diverse marci din lista de tv suportate de UPC, care s-ar asemana ca si platforma cu tv meu (dupa multe google-uiri am incercat thomson, lenco, dewoo....mai multe).

Orice sfat este apreciat.

Sau macar sa stiu daca este posibil sa active

Mersi.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator elmugur

Buna ziua,am tot incercat codurile pentru hyundai 0067/0895/0586/0736/1182 dar nu merge ...Hyundai Led TV 24HYL500 / LE-236 M2Ma puteti ajuta cu un cod?Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
Vizitator marius rusu78

Buna seara,

Am cumparat un lcd Vortex v32ed9d pe care as dori sa-l sincronizez cu telecomanda de la mediabox-ul Upc dar nu reusesc cu acel cod 991,ma poate ajuta cineva cu un cod valid ?

Telecomanda de la lcd este varza mai am putin si merg langa televizor ca sa-l deschid,bateriile sunt noi deci problema este la telecomanda clar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări