vlad_2770 Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Cine imi spune si mie cum pot utiliza un AD5206 pentru controlul volumului pe 6 canale? Se poate folosi simplu, adica pe un pin leg iesirea de la placa de sunet a unui PC, pe al 2-lea pin masa si pe al treilea pun intrarea intr-un amplificator sa zicem cu TDA 7294? Sau mai trebuie un preamplifiator inaintea amplificatorului final? Nu sunt electronist si de asta apelez la cei care cunosc. Valorile potetiometrelor sunt de 10K. ftp://izatech:[email protected]/vlad_2770/AD5206.pdf multumesc. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 18, 2005 Autor Partajează Postat August 18, 2005 nimeni? Link spre comentariu
niq_ro Postat August 19, 2005 Partajează Postat August 19, 2005 nu am reusit sa descarc de la adresa indicat ade tine asa ca am gasit pe net la http://www.chipcatalog.com/Analog/AD5206.htm despre el; in datasheet-ul de acolo vad ca-s 6 potentiometre, care le legi cum zici tu (A1 - iesire placa de sunet, B1 - masa, W1 - iesire..idem pana la W6), da' comanda lor trebe s-o faci cu un microcontroler sau de pe portul paralel al calculatorului.... asa ca in locul tau nu m-as baga :oops: Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 19, 2005 Autor Partajează Postat August 19, 2005 deja este facuta comanda. am un montaj cu un PIC 16F877 , un LCD pe care afisez valoarea volumului si comanda se face prin telecomanda TV. mai departe nu am reusit eu sa merg. ce fac cu el acum? nu vreau sa il ard doar legand aiurea acest integrat. deci ramane dilema de a face mai departe un montaj ca sa poata fi folosit. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 28, 2005 Autor Partajează Postat August 28, 2005 nimeni? Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 30, 2005 Autor Partajează Postat August 30, 2005 macar o idee, o schema mica acolo.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum