Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mixer 4/8 intrari cu TL071 si TL072

Vizitator Konali

Postări Recomandate

Vizitator Konali

Salut. As dori sa stiu si eu daca acest mixer este bun pentru sonorizari la nunti, botezuri, etc. si daca exista riscul sa mi se strice.La el pot pune mufe XLR,RCA ca la cele profesionale in paralel cu cele Jack.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

acest mixer este bun?

Da. Oricum este foarte usor de construit. Schema permite dozarea nivelelor si a efectelor, panoramarea, dar nu efectueaza corectia de ton. Aceasta impune ca amplificatorul sa aibe corectie de ton sau dupa mixer sa utilizezi un egalizator.

exista riscul sa mi se strice?

Daca versi peste el o sticla cu suc sau bere.

pot pune mufe XLR,RCA ca la cele profesionale in paralel cu cele Jack?

Da.

Link spre comentariu
Vizitator Konali

Multumesc pentru ajutor.Chiar ma gandeam la problema cu corectorul de ton si mam gandit sa fac 2 iesiri cu comutatie intre ele sa selectez pe iesire ori corectorul de ton simplu (pe 3 benzi) sau un egalizator cu vreo 6-7 benzi.Tot la el o sa fac un vu-metru stereo si as dori sa pun si un circuit care sa dea ecou dar nu am nicio schema pentru asa ceva:(.Cum il finalizez o sa pun si niste poze:).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări