Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare TV

Reynolds

Postări Recomandate

problema cu niste difuzoare TV Sony KV-C2583E stiti cumva unde as putea gasi garnitura difuzorovala 6 X 5 cmsau un atelier de reparatii pt difurieu sunt din Pitestiva multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Reynolds

3

• ionescu liviu

1

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

nu cred ca merge cu siliconmai exact ma refeream la partea mobila, de face legatura dintre sasiu si membranaam cautat la magazinele din zona dar nu au ovale

Link spre comentariu

De confectionat nu se poate.Una rotunda ar merge cred, eventual taiat si lipita daca nu se gaseste nimic care sa intre perfect.Dar e dificil de reparat daca nu ai mai avut de a face cu asa ceva. Daca esti indemanatic si te pricepi putin si esti grijuliu ai putea sa le faci din prima, dar depinde de tine. Dar daca nu le faci din prima asta cam inseamna ca le strici de tot :rade: .Eu as incerca sa le repar asa cum am zis, cu una rotunda si daca nu se potriveste o tai si o lipesc, se gasesc pe net, si daca nu reusesc as pune la televizor un panou de conectori si i-as pune 2 boxulite. :limb: Dar daca este televizor cu tub, acele boxulite ar trebui sa fie ecranate magnetic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări