Vizitator aitzgergh Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Un anunt de la Cristi, yo3gdi:A fost spart magazinul RONEL, din Ploiesti, al tatalui meu, YO9BFP. Rog pe toti colegii radioamatori si neradioamatori sa imi semnaleze imediat daca anumite persoane ofera urmatoarele aparate la pret de chilipir:-statii CB modele Jopix Omega, Intek 200 Plus, Allamat295, Allamat296, Alan 42;-antene CB mobile diverse modele;-statii VHFsh ;-analizor de antene RigExpert AA200;-Bormasini profesionale si truse de scule.Pentru informatii ce vor duce la prinderea faptasilor ofer persoanei ce le va da 1000 Euro si sper ca persoanele in cauza sa fie prinse si judecate.Multumiri tuturor,Cristi, YO3GDI.Pentru conformitate, mesajul a fost gasit aici:http://www.radioamator.eu/index.php?topic=2216.new;boardseen#new si cred ca e util sa il raspandim acolo unde pot sa apara aceste aparate. Link spre comentariu
E_manuel Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Nu stiu daca merge chestia cu banii astia drept recompensa de vreme ce nimeni nu are chef de umblat pentru nimeni prin tribunale martor prin procese,declaratii fara numar la politie etc. si cum au mai fost cazuri poate nici recompensa nu se da. Totusi fara haz de necaz sper ca ai vor prinde militia pe faptasi pina in anul 3.000 Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 daca sau furat cele enumerate de tine sa stii ca hotii le au cu radioamatorismul de ce la asemenea valori nu ai avut camere de supraveghere si alarma ... dar acum,a faptul este consumat ,,recompensa anunto la un ziar central Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Nu cred ca le au hotii cu radioamatorisumul (adica nu radioamatorismul legal). Prin magazin veneau multi taximetristi si soferi de tir.Daca YO9BFP zice ca ofera recompensa....FITI SIGURI ca o ofera ! Este un om exceptional ! Link spre comentariu
E_manuel Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 De departe de recompensa,nu zic,poate ca omul se tine de cuvant,nu putem pune calitatea lui la indoiala,nici nu avem voie,subliniez doar faptul ca traim in Romania,stiu bine in ce tara sunt ancorat,ce spirit civic avem,multi decat sa aibe pretentia la acea recompensa de teama repercusiunilor,de drumuri prin justitie prefera sa taca daca stiu ceva.Este imposibil ca cineva din anturajul celor din asa zisa spargere sa nu fi aflat in mod direct ori indirect.De asemenea nu putem acuza expres o anumita categorie de oameni din anumite meserii gen camionagii,taximetristi etc. este incorect poate as crede ca daca mai sunt astfel de spargeri asemanatoare de prin alte orase la tipar pot sa fie o grupare voiajora ori poate ceva la comanda expres. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum