Vizitator Vasile Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Dc aveti impresia ca toti is din Bucuresti? Pentru ca nu au nimic la locatie, am sa ma enervez si am sa-i banez pe toti cei care nu au locatia :arme: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Parca asa scria la regulament caci cei ce nu au trecuta locatia vor fii banati, din cate vad eu majoritatea nu au trecuta!! Asa ca baneazai sau trimitele averstisment! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 :crazy: ar ramane forumul fara useri :w00t: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Totusi ar trebuii facut ceva in legatura cu asta! :arme: Nu s-ar mai umple forumul cu intrebari de genu "De unde esti si ce b....? :naughty: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 cred ca am sa facem ceva dar din pacate doar pentru cei care se vor inscrie de acum incolo, locatia va fi obligatorie altfel nu se va putea inscrie. Link spre comentariu
pid Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 probabil multzi se tem de mentalitatea " uai nu fi moldovean " sau etc..... am intzeles ca se mai practica prin bucuresti......ce-i drept recunoastem posibilitatile locuitorilor din provincie dar asta e alt aspect..... probabil e o intreaga psihologie legata de asemanarea intre oameni din locatii diferite ale romaniei dar shi asta e alta treaba..eu sincer ma gandeam daca e bine sa scriu ca is din iasi .. poate ash fi fost mai putzin bagat in seama sau luat mai mult peste picior. numai ca pe forum nu prea am observat astfel de discriminari...... sory ca (virgula) continui tenta de "offtopic" luata de aceste postari Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 eu inainte stateam intr-o comuna uitata de lume dar nu ma impiedicat ca sa ma ocup cu electronica si sa fac forumul asta :lol: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Cei din Bucuresti se cred net superiori fata de celor din provincie!!!!!Cei drept pe forum nu am vazut asa ceva. Dar in multe cazzuri asa se intampla. Eu nu am stat nici 2 secunde sa ma gandesc ce sa scriu. Ca ma ..... de Bucuresteni care are ceva impotriva cu faptul ca nu stau in Bucuresti sa imi spuna ca rezolvam.DAR ma bucur ca nu am vazut asa ceva aici ;) Baieti gigeli ce mai.Si nu cred ca m poate contrazice cineva! Link spre comentariu
pid Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 sincer am vazut shi oameni din bucuresti care ajuta oameni am fost surprins de cineva de pe forum (locatie si accent bucuresti) care m-a ajutat enorm la repararea unui monitor..... zic accent deoarece am dat adresa si numarul de telefon iar omul m-a sunat.. pe banii lui doar ca sa ma ajute deci exista numerosi oameni (subliniez oameni ) indiferent de locatia la care se afla daca se considera benefica discutia in acest sens propun deschiderea unui alt post.... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 eu sincer ma gandeam daca e bine sa scriu ca is din iasi .. poate ash fi fost mai putzin bagat in seama sau luat mai mult peste picior. numai ca pe forum nu prea am observat astfel de discriminari...... sory ca (virgula) continui tenta de "offtopic" luata de aceste postarieu sunt din Bistrita, si ma descurc destul de bine cu ceilalti useri 8) Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Am fost implicat in diverse chestii cu niste Bucuresteni care se credeam mai presus de Dumnezeu de parca traiau in MExico sau drac stie ce aveau in cap!!Cu unii te poti intelege ff bine care au bun simt si nu cauta profit in orice !!Cum mai nou i tot romanu. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 shi eu sunt din bucuresti shi nu ca laud pe bucuresteni dar sa va spun o intamplare un tip de pe acest forum vindea niste cd-roame shi am cumparat shi eu unu de la el. am mers pe incredere, m-am intalnit cu el i-am dat banii shi cand am ajuns acasa l-am pus la calculator shi nu mergea bine (nu copiam de pe el cu mai mult de 50k) shi mi-am zis ca "asta e mi-am luat tezapa, mi-am luat" dadusem 10 lei pe el asa ca nu era mare pierdere.dar totushi i-am zis pe mess ca nu merge cd-romu.nu am scapat de el, pe mess, pana nu m-am dus sa ma intalnesc sa-mi dea banii inapoi.mi-a dat banii inapoi, shi-a cerut scuze ca nu a stiut ca cd-romu nu mere.oricum banii tot la el au ajuns la vro 4 zile pt ca mi-a adus alt cd-rom care mere super :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 OMULE e vorba de Bucuresteni care trag tzapa la astia din provincie nu la alti Bucuresteni. De ma pun eu pe povestit umplu forumul cu cate scandaluri am avut cu unii din Bucuresti (respect celor care ofera respect)!! Link spre comentariu
pid Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 eu nu am fost pacalit, din contra am fost placut surprins la primirea unui colet la care am platit doar valoarea piesei desi ma asteptam sa platesc si cheltuieli de transport... oricum nu se poate generaliza discutia... eu am auzit diverse pareri despre cei din bucuresti de la prieteni numai ca personal am avut de a face numai cu oameni iar despre tzepari sa stea bucurestenii linistitzi ca e plina sh provincia de astfel de indivizi Link spre comentariu
Tavi Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 bucurestenii sunt ok in mare parte , nici mai mult nici mai putin decat cei din provincie cei mai rai sunt cei din provincie care devin bucuresteni si li se pare ca au ajuns superioribogdi 16 , nu mai da send pana nu citesti ce ai scris , faci prea multe greseli gramaticale , mai ales de acord si tu nu ai voie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum