ionut20 Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 incerc sa repar o jucarie de asta de curatat fundul la piscina ... se numeste dolphin 2x2 http://dolphin.maytronics.com/en-gb/com ... lphin_2x2/ si problema e ca nu mai functioneaza cele 2 pompe care trageau apa prin filtre. Motoarele de stanga, dreapta, fata spate sunt functionale, si automat si manual din telecomanda. Pe partea de miscare are 2 motoare de curent continu cu perii, de 22V, actionate prin relee, pentru a face posibila miscarea in toate directiile. Pe partea de pompare are 2 motoare brushless dc de 28V, controlate prin 2 integrate specializate pentru brushless, MC33035DW, si o gramajoara de tranzistori mosfet smd. Acuma chestia e ca cineva a mai incercat sa repare jucaria, dar s-a blocat la un rezistor care era scrum facut, si nu mai se intelegea ce valoare are. Deasemenea au fost cativa tranzistori arsi de pe alimentarea la motoarele de pompe si o dioda rapida in scurt. S-ar putea sa fie si un MC ars .... asta ramane de vazut. Am dat un mail la producator dar nu ma astept al un raspuns, cu atat mai putin la o schema ..... asa ca daca are cineva habar de aparatul asta il rog sa ma ajute cu o schema, sau o informatie cui sa cer schema .... Importatorului din Romania nu ma pot adresa pentru ca firma a cui e aspiratorul asta de piscina nu e in relatii bune cu ea. Cu stima, Ionut. Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 23, 2010 Autor Partajează Postat Mai 23, 2010 Se pare ca am nevoie de 2 drivere MC33035WD .... aveti careva idee unde pot gasi in Romania de cumparat/comandat? Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 28, 2010 Autor Partajează Postat Mai 28, 2010 L-am rezolvat ... se plimba din nou pe sub apa se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum