Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trafo linii SONY kv-29fx30k

Postări Recomandate

Vizitator grig1

Tv. sony kv-29fx30k sasiu FE-2 cred trafo linii NX-4521//z defect si BU-ul din Linii. care ar fi un trafo echivalent pentru acest tip. la magazin la comanda ptr. unul original costa 300 lei.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

3

Toni Marginean

Am eu si original si si HR8579 la 100 lei cu taxele postale incluse. Trebuie inainte de a comanda traf si BU sa verificati daca nu aveti defect si procesorul (posibil ca trafo defect sa fi facut descarcari)!

Link spre comentariu
Vizitator grig1

Am eu si original si si HR8579 la 100 lei cu taxele postale incluse. Trebuie inainte de a comanda traf si BU sa verificati daca nu aveti defect si procesorul (posibil ca trafo defect sa fi facut descarcari)!sursa lucra cu sarcina pe bec, cum verific procesorul, bobina deflexie pe oriz. are 1,3 ohm. este buna?.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Da este buna bobina de deflexie pe orizontala! Pentru procesor, o prima verificare, este masurarea rezistentei fata de masa la pinii de alimentare.

Link spre comentariu
Vizitator grig1

Da este buna bobina de deflexie pe orizontala! Pentru procesor, o prima verificare, este masurarea rezistentei fata de masa la pinii de alimentare.usor de zis mai greu de facut, proces. este de tip SMD dar il iau la intebari chiar acuma cu lupa. multumes mult ptr. raspuns

Link spre comentariu
Toni Marginean

Aveti in zona procesorului SMD o dioda tot SMD 1N4148 (cred ca e D505). Verificati-o si pe aceasta. Mai verificati diodele Zener: D003, 007, 012, 016, 035 si 036. Fiecare dintre ele are rol de protectie. Posibil sa fi scapat procesorul!

Link spre comentariu
Vizitator grig1

Aveti in zona procesorului SMD o dioda tot SMD 1N4148 (cred ca e D505). Verificati-o si pe aceasta. Mai verificati diodele Zener: D003, 007, 012, 016, 035 si 036. Fiecare dintre ele are rol de protectie. Posibil sa fi scapat procesorul!cred ca a scapat, nu am gasit nimic defect, diodele nu sunt nici in scurt sau intrerupte iar tensiunile de 8V, 5V, si 3,3V sunt pe integrat binenteles fara trafo linii care este scos afara.

Link spre comentariu
Vizitator grig1

cred ca a scapat, nu am gasit nimic defect, diodele nu sunt nici in scurt sau intrerupte iar tensiunile de 8V, 5V, si 3,3V sunt pe integrat binenteles fara trafo linii care este scos afara.nu se mai repara, daca este cineva in Timisoara interesat sa-l ia cu totul adica tr. linii si bu defecte, oferta ramane valabila o saptamana, dupa il gaseste la container.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări