Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

multimetru hibok-84 a luat-o razna

dre

Postări Recomandate

Am un multimetru hibok-84 , pe scara ohmetrica o ia razna . Oscileaza valorile de la 0 la 1 intr-o veselie fara macar sa fie conectate sondele la el . Cand conectez sondele si le ating imi arata normal 0 , cand le departez incepe iar sa oscileze . Cateodata ,rar , imi arata 1 cum este normal . Si pe scara testarii diodelor oscileaza intre .003 - .009 .Nu mi-a aparut indicatorul cum ca ar fi consumata bateria. Pe celelalte scari merge normal. Ceva idei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dre

2

Top autori în acest subiect

• dre

dre 2 postări

Update : dupa ce am masurat o baterie de 9V pe scara de curent alternativ(avea carcasa scoasa si nu mi-am dat seama de pozitie decat dupa ) nu-mi mai masoara nimic pe scara asta .Ce ar trebui sa suspectez prima data? Nu am schema ,desi am cautat-o peste tot aparatul asta nu e foarte raspandit. Ce imi place la el , e solid si masoara pana la 1000V.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări