Vizitator Radical Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Buna,Am pierdut zile intregi cautand niste amarate de motoare stepper pe site-urile romanesti si incep sa cred ca e imposibil de gasit asa ceva. :( In schimb pe site-uri straine se gasesc motoare din belsug, doar ca mi se par extrem de scumpe, cel putin cele pe care le-am gasit eu.Ma intereseaza 2 motoare stepper puternice (intre 50-100 Ncm, deci motorul ar avea pe la 0,5-1 Kg).Ma poate ajuta cineva?Mersi Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Incearca sa faci rost de ceva imprimante defecte de la care sa reuperezi motorasul Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 mi se pare ca am eu 2 motorase de imprimanta recuperate din imprimanta meadaca le vrei da-mi un pm sa discutam Link spre comentariu
Vizitator Radical Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Multumesc pt raspunsuriAm gasit ceva motoare de imprimanta, dar sunt foarte slabe comparativ cu ce am eu nevoie (pe la 20 Ncm), iar eu am nevoie de ceva peste 50 Ncm (probabil va cantari peste 500g). Sincer, nu cred sa gasesc asa ceva in imprimante. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 La ce le folosesti ca is tare curios:D Link spre comentariu
MishuL Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Am eu 2 motoare mari (8-9 cm diam, 8-9 cm lungime) dar sa ma ia dracu' daca shtiu pe unde sunt....O solutzie rapida ar fi sa te duci la Remat Bucuresti Sud, cum intri se face un drum la stanga shi acolo sunt mormane de imprimante, xeroxuri, calculatoare (vechi, de obicei fara hard, cd, micropr.) etc., imposibil sa nu gaseshti, shi nu itzi cere mult, probabil pe 3-4-5-6 o sa-tzi ceara 20-30 RON. Ideea e sa nu iei UN motor ca nu-tzi face nimeni acte pt 5 RON, tot 20 o sa-tzi ceara asha ca mai bine cotrobai pe acolo shi aduni de-o sacosha garnisita :roll: Link spre comentariu
Swat Cat Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 da si tu adresa completa.... ca sunt si eu interesat Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 dar tot nu ai spus la ce vrei sa-l folosesti!nu uita ca un motor pas cu pas are puterea variabila in functie de frecventza de comanda. la frecventa mare motorul are putere mica. la frecventa mica motorul are ceva putere dar se incalzeste. am cred un motor mai puternic.dar poate pui un reductor la el si mai obtii ceva putere!.Si mai spune de unde esti. daca esti prea departe ma las pagubas ca nu face motorul cit costa coletul pina la tine. Link spre comentariu
sofian Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 am eu unul sau mai multe cred ca este de 0.5kg Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Te mai intereseaza mai motorul? Spune prin ce oras stai si o adresa. Dar asa cum am zis nu trimit decit prin posta normala ca nu va face drumul cit motorul. Acum cit mai am timp nu te costa nimik. Dupa te va costa drumul ). Link spre comentariu
MishuL Postat August 29, 2005 Partajează Postat August 29, 2005 da si tu adresa completa.... ca sunt si eu interesatRemat Bucuresti Sud- se merge cu metroul pana la IMGB, se iese shi se ia un autobuz (nu shtiu ce nr., dar de cand s-au scos preorasheneshtile e singurul care mai trece pe acolo) shi te lasa chiar la Remat. Autobuzul in cauza potzi sa-l iei shi de la capatul de autobuze/troleibuze de la Metalurgiei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum