Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema pc windows

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Administratori

@sile2288 incearca te rog sa scrii mai corect si daca se poate sa nu mai faci si posturi inutile ar fi excelent

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sile2288

6

• gcom61

5

• Badman

2

• bubusmecherul

1

Top autori în acest subiect

:sparge: :sst ps .scuze dar cand cineva incearca cu tot [dinadinsul] sa-si impuna punctul de vedere cred ca acel cineva fie a descoperit de curand ceva [chichite] si vrea sa demonstreze care dreptate,fie ca omul a citit si altceva (ce noi nu am invatat)si iarasi vrea sa fie ca el.
Link spre comentariu

Există mai multe etape ale cunoaşterii. Hai să zicem că avem o scală a cît la sută dintr-un domeniu este cunoscut de cineva. Cum ar arăta ea, în termeni de reacţie a acelui om atunci cînd intră într-o dispută?

0%: Habar n-am, dom'le, ce mă întrebi pe mine asta?

2%: Eu am auzit că ar fi aşa şi aşa... da' nu înţeleg de ce.

5%: Păi hai să-ţi explic: treaba stă aşa şi aşa, şi trebuie ca asta şi cu ailaltă să fie în felul ăsta şi nu celălalt... De ce? Păi de aia, că aşa se face!

10%: Se poate şi aşa, şi altfel, da' eu zic că aşa trebuie să fie făcut, că aşa am mai făcut eu o dată şi a mers...

30%: Ăăă... da, e posibil şi aşa, şi altfel, şi cred că ar merge şi-ntr-un fel şi-n altul, dar deh, tu decizi, că e riscul tău...

50%: Da, soluţiile sînt ăstea: 1, 2,... n. La 1 ai avantajele astea, la 2 ai avantajele ăstelalte şi aşa mai departe. Despre care-i mai bună, n-aş putea să-ţi zic, mai documentează-te şi tu...

80%: Soluţia corectă este x, ar fi şi posibilităţile 1, 2,... n-1, dar toate au dezavantaje (vezi următoarele documentaţii: ___, ___, ___). Trebuie citită documentaţia şi urmată pas cu pas.

90%: ... nu prea am timp acum. Dacă zici că-i aşa, bine, probabil ai tu motivele tale...

99%: (nici măcar nu intră în dispută)

Cu alte cuvinte, cînd ştie foarte puţine, omul e tentat să creadă că le ştie pe toate. Pe măsură ce învaţă mai multe, capătă mai multă experienţă, îşi dă seama că nu e chiar totul alb sau negru şi începe să devină mai moderat. Amicul nostru, sile2288, e încă în stadiul de 5%. :)

p.s. eu mă consider cam pe la 30%. :limb:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări