Administratori Badman Postat Iunie 10, 2010 Administratori Partajează Postat Iunie 10, 2010 @sile2288 incearca te rog sa scrii mai corect si daca se poate sa nu mai faci si posturi inutile ar fi excelent Link spre comentariu
gcom61 Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 ps .scuze dar cand cineva incearca cu tot [dinadinsul] sa-si impuna punctul de vedere cred ca acel cineva fie a descoperit de curand ceva [chichite] si vrea sa demonstreze care dreptate,fie ca omul a citit si altceva (ce noi nu am invatat)si iarasi vrea sa fie ca el. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Există mai multe etape ale cunoaşterii. Hai să zicem că avem o scală a cît la sută dintr-un domeniu este cunoscut de cineva. Cum ar arăta ea, în termeni de reacţie a acelui om atunci cînd intră într-o dispută? 0%: Habar n-am, dom'le, ce mă întrebi pe mine asta? 2%: Eu am auzit că ar fi aşa şi aşa... da' nu înţeleg de ce. 5%: Păi hai să-ţi explic: treaba stă aşa şi aşa, şi trebuie ca asta şi cu ailaltă să fie în felul ăsta şi nu celălalt... De ce? Păi de aia, că aşa se face! 10%: Se poate şi aşa, şi altfel, da' eu zic că aşa trebuie să fie făcut, că aşa am mai făcut eu o dată şi a mers... 30%: Ăăă... da, e posibil şi aşa, şi altfel, şi cred că ar merge şi-ntr-un fel şi-n altul, dar deh, tu decizi, că e riscul tău... 50%: Da, soluţiile sînt ăstea: 1, 2,... n. La 1 ai avantajele astea, la 2 ai avantajele ăstelalte şi aşa mai departe. Despre care-i mai bună, n-aş putea să-ţi zic, mai documentează-te şi tu... 80%: Soluţia corectă este x, ar fi şi posibilităţile 1, 2,... n-1, dar toate au dezavantaje (vezi următoarele documentaţii: ___, ___, ___). Trebuie citită documentaţia şi urmată pas cu pas. 90%: ... nu prea am timp acum. Dacă zici că-i aşa, bine, probabil ai tu motivele tale... 99%: (nici măcar nu intră în dispută) Cu alte cuvinte, cînd ştie foarte puţine, omul e tentat să creadă că le ştie pe toate. Pe măsură ce învaţă mai multe, capătă mai multă experienţă, îşi dă seama că nu e chiar totul alb sau negru şi începe să devină mai moderat. Amicul nostru, sile2288, e încă în stadiul de 5%. p.s. eu mă consider cam pe la 30%. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 11, 2010 Administratori Partajează Postat Iunie 11, 2010 subiectul a denaturat asa ca.... closed este Link spre comentariu
Postări Recomandate