Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multi PIC Programmer - ICSP

yo9hnf

Postări Recomandate

VA salut !

Am construit de ceva timp programatorul Multi PIC Programmer, de aici :

http://www.hamradioindia.org/circuits/feng.php?sid=b950bccf3689346e8098dffb7732a359

Schema lui este cea de mai jos:

Posted Image

Pentru teste si invatare mi-am facut o placa de dezvoltare, PlayPIC, placa care are conector ICSP.

Se pot trage fire din programatorul MultiPICProgrammer pentru ICSP?

Daca are cineva bunavointa, il rog sa-mi scrie si mie pe schema (soclu) exact unde sa ma conectez pentru a trage fire de ICSP.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

• francezu

1

• INCEPATOR21

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 9 luni mai târziu...

Am reusit sa fac si eu acest multi programmer si folosesc winpic800. vreau sa programez 18f2550 si 16f876a. am hex urile aferente. TOTUL este ok(imi recunoaste , scrie, etc) dar pt a construi clona pickit2 pur si simplu nu mi da nimic pe pinii lui 18f2550, deci ma gandesc ca nu stiu sa l programez. Poate sa mi dea cinevea setarile pt winpic800 si acest multipic prog pt a scrie cum trebuie codul pt clona? mi lea mai dat cineva dar inafara de vss si vcc pe pinii picului am numai 0 si nu este normal indiferent de montajul in carte as introduce picul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări