yo9hnf Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 VA salut ! Am construit de ceva timp programatorul Multi PIC Programmer, de aici : http://www.hamradioindia.org/circuits/feng.php?sid=b950bccf3689346e8098dffb7732a359 Schema lui este cea de mai jos: Pentru teste si invatare mi-am facut o placa de dezvoltare, PlayPIC, placa care are conector ICSP. Se pot trage fire din programatorul MultiPICProgrammer pentru ICSP? Daca are cineva bunavointa, il rog sa-mi scrie si mie pe schema (soclu) exact unde sa ma conectez pentru a trage fire de ICSP. Multumesc! Link spre comentariu
francezu Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Conexiunile sunt deja notate in schema(DATA, CLOCK, VDD, VPP)! Vezi mai jos notatiile asa cum sunt in datasheet. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 Pe cele notate le vazusem si eu, dar nu stiam de MCLR. Link spre comentariu
INCEPATOR21 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Am reusit sa fac si eu acest multi programmer si folosesc winpic800. vreau sa programez 18f2550 si 16f876a. am hex urile aferente. TOTUL este ok(imi recunoaste , scrie, etc) dar pt a construi clona pickit2 pur si simplu nu mi da nimic pe pinii lui 18f2550, deci ma gandesc ca nu stiu sa l programez. Poate sa mi dea cinevea setarile pt winpic800 si acest multipic prog pt a scrie cum trebuie codul pt clona? mi lea mai dat cineva dar inafara de vss si vcc pe pinii picului am numai 0 si nu este normal indiferent de montajul in carte as introduce picul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum