Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pmr 446mhz

Vizitator deep_throat876

Postări Recomandate

Vizitator deep_throat876

buna ziua,va rog daca ma puteti ajuta cu acest pmr talkcom tc-400 am umblat in trimeru de acordare acela bifat cu sageata rosie si nu mai pot acorda statiile ma gandeam daca le pot pune un condensator fix insa nu i stiu valoarea va multumesc :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

1

• dj_radu69

1

Top autori în acest subiect

buna ziua,va rog daca ma puteti ajuta cu acest pmr talkcom tc-400 am umblat in trimeru de acordare acela bifat cu sageata rosie si nu mai pot acorda statiile ma gandeam daca le pot pune un condensator fix insa nu i stiu valoarea va multumesc :jytuiyu

salut si bine ai venit pe aici , cauta manualul de service pentru statia ta si uite-te dupa valoarea trimerului respectiv..... bafta
Link spre comentariu

Cea mai simpla metoda care imi vine in minte este sa folosesti o alta statie (perechea) pe un canal cunoscut. Pui si statia aceasta pe acelasi canal (atentie la tonurile private,la primul reglaj opreste-le), treci cealalta statie pe emisie, de preferat un ton asemanator cu cel telefonic, reglezi pana auzi tonul. Asta daca doar ai rotit de el si nu ai intervenit si altfel pe placa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări