pirvuti Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 am o pereche de boxe ARSE de la un pick-up Concert 2030 RDG-ist. erau de 15 W dar sunau extrem de bine. le-am avut pe un amplif Technics si le-am ars cand am dat mult prea tare :cry: am scos un dif. sa-l incerc separat dar 100% sunt arse. cutii de pal, vata in interior, filtre. pe 2 cai (bass + medii), masca de panzadaca intereseaza pe cineva revin cu poze.doar pt. cei din Timisoara.cine le vrea sa vina sa le ia de la mine.. Link spre comentariu
florin48 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 SalutMar interesa pe mine.Cum putem face? Link spre comentariu
pirvuti Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 sunt plecat pana luni. Vb. Luni si stabilim cum facem. Eu stau in zona Tipografilor (Popa Sapca)Numai bine! Link spre comentariu
pirvuti Postat Mai 24, 2010 Autor Partajează Postat Mai 24, 2010 m-am intors!. nr. meu de tel este 0722 460600 pt. ca n-am anticipat ca o sa fie mai mult de o pers. doritoare: primul venit, primul servit! Link spre comentariu
pirvuti Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 subiect inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum