Ovidanie Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Vreau sa stiu de unde pot cumpara modulatoare de calitate. Sa va spun pentru ce am nevoie: Un client, proprietar de pensiune, a adus de la un targ din Germania mai multe receptoare radio analogice, foarte frumoase ca aspect, carcasa din lemn lacuit, etc. A adus cate un receptor pentru fiecare camera plus cateva rezerva. Problema este ca receptoarele au sensibilitate mica si pensiunea este situata intr-o zona unde cu greu se pot receptiona trei posturi pe UUS. Aici intervin eu: Vin cu opt modulatoare si rezolv problema, mai multe genuri de muzica, poate retransmit un post de radio. Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 de ce nu vi le realizati dumneavoastra?folositi BA1404, este relativ ieftin si nu are nevoie de multe piese Link spre comentariu
norad Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Am realizat acum vreo 8 ani un emitator cu BA1404. Intr-o prima instanta cu oscilator LC in loc de cuart de 38 KHz, pentru ca nu am gasit. Si acum cuart de 38 KHz se gaseste cam greu. Asta pentru semnal stereo.Dupa schema din datasheet "batea" pana la 5-6 metri la o calitate foarte proasta comparativ cu un modulator FM ieftin din bazar. Nu cred ca se preteaza BA1404 in cazul de fata. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Nu prea se mai gaseste BA1404... In plus un modulator actual e mult mai bun. Acu problema e ca sunt si multe jafuri, unele care bazaie/fluiera sau mai stiu eu ce pe fundal, la unele sare melodia (serios vorbesc), si alte cretinatati de genul. Din cate stiu eu modelul es2008 e cel mai bun, si cu unul singur cu antena montata acoperi linistit hotelul respectiv. Problema e ca puterea lui e "ceva" mai mare decat cea legala, adica vreo 68mw. Totusi, la munte nu cred eu sa te reclame cineva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum