MARIANTY Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Acest aparat are urmat. problema: tv-ul funct. normal, in momentul in care pun caseta, play merge normal(imagine, sunet) timp de 5sec. apoi aparatul intra in st-by Acelasi lucru si pe rew, ffw, rec. Am gasit doc. pe net. Inainte de a continua sapaturile rog pe oricine care a mai intilnit ceva asemanator sa-mi dea o idee, un sfat... Pe capac mai scrie Z11 si 000131 Adresa mea: [email protected] Multumesc Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Am mai intalnit asa ceva si cauza era la mecanismul video ( ceva table indoite ca sunt foarte subtiri)La tv-urile astea cand procesorul simte o problema la mecanismul video opeste tot aparatul.Daca vrei am schema lui dar in cazul asta nu cred ca te ajuta. Link spre comentariu
MARIANTY Postat August 18, 2005 Autor Partajează Postat August 18, 2005 M-am jucat cu mecanica pe masa, de altfel merge frumos, nu se poticneste, am simulat o franare a casetei in timp ce merge, timpul de care spuneam (5s) se pastreaza. Semnalele de la senzori par in regula, cama-sw. pt functii la fel. Naspa e ca procesoarele(comenzi si semnale) sunt comune (pe deasupra si smd). Manualul l-am luat de la eserviceinfo. Apropo, nu reusesc sa accesez m.service cum scrie acolo(asta o fi valabil numai cand se schimba memoria?) In caz ca ai tu alta schema da-mi si mie sursa(macar).De altfel ma gandesc la vreo optiune pe undeva prin soft(la care nu am acces). In momentul asta nu mai am nici o idee. Multumesc. Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Eu personal urasc mecanismele asa ca nu-s deloc expert la ele. Problema nu era ca mergea greu banda ci era o tablita putin stramba si banda nu venea chiar corect pe capul video. Vezi ca ti-am trimis schema pe e-mail. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum