Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statie de lipit

amatorul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amatorul

4

• yo9hnf

2

• stefan_k

2

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Daca ai fix zero componente, ajungi undeva pe la 100 de lei cu statia facuta de tine + letconul aferent (posibil si mai ieftin, depinde si de unde le cumperi). De cumparat ceva de calitate de banii aia, gata facut, slabe sanse.Mereu e de actualitate ... viewtopic.php?f=14&t=9630

Link spre comentariu

Nu chiar 100 de lei....-Piesele nu fac mai mult de 10 lei-Letconul maxim 25-Traf - 30 lei max-PCB - 20 lei maxAsta ar insemna maxim 85 (MAXIM!).Piesele merg montate si pe cablaj de test (daca nu te pricepi sa ti-l faci singur) - asta inseamna ca automat 15-20 de lei i-ai salvat.

Link spre comentariu

Pentru mine, 85 sau 100 ... nu mi se pare mare diferenta.Letcon poti lua la 25, dar sunt si alte modele mai scumpe, daca vrei de exemplu cu element ceramic de incalzire.Am zis clar ca "posibil si mai ieftin", dar depinde si de magazinele disponibile; daca comanda de pe net, se mai adauga si transport, etc.Una peste alta, iese mult mai ieftin decat o statie asemanatoare cumparata, sau mult mai calitativ decat o "statie" de doi lei cu "reglaj de temperatura" dar fara termocupla.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări