cristinel_bm Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Salut frati intru lampi, Am si eu o problema si vreau sa va cer parerea voastra. Am facut un amplificator cu lampi si vreau sa iau de undeva semnal pentru un em84. Am incercat de pe G1 a finalei (oricare ar fi ea, dar apar foarte mari distorsiuni si pierderi de semnal. Am incercat de pe katodul lampii din preamplificare si nu este suficient semnal. Am incercat si de pe Katodul finalei aceeasi problema. Va rog sa ma sfatuiti cum as putea sa fac.Mentionez ca la amplificatorul meu, tensiunile anodica, katodica si de filamente sunt cele normale.Va multumesc! Link spre comentariu
centeulacent Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 S-a mai discutat despre vu-metru cu EM84 pe forum. Mai jos ai o schema. Semnalul il preiei direct de pe intrarile in amplificator. EM 84 are nevoie de preamplificare nu poate fi preluat semnalul direct plus ca acest semnal trebuie redresat. Sucees in continuare. http://www.solderingpoint.com/projects/ ... r_tube.php Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 eu am dat semnal printr-un condensator de 22nF din G1 la finala si merge ok, fara distorsiuni Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum